Storytel Sesli kitap e-kitap Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Storytel Sesli kitap e-kitap Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciStorytel Sweden AB
  • DilTürkçe
  • Boyut32 MB
  • Versiyon23.11
Storytel Sesli kitap e-kitap Apk indir

Storytel Sesli kitap e-kitap Apk indir

Storytel Sesli kitap e-kitap APK indir, bir dijital kitap ve sesli kitap platformudur. Storytel birçok farklı kategoride kitap ve sesli kitap sunar, örneğin...

Storytel Sesli kitap e-kitap APK indir, bir dijital kitap ve sesli kitap platformudur. Storytel birçok farklı kategoride kitap ve sesli kitap sunar, örneğin kurgu, korku, bilim kurgu, polisiye, romantik, biyografi, tarih, kişisel gelişim ve daha fazlası.

Storytel Sesli kitap e-kitap Android APK indir

Storytel Sesli kitap e-kitap APK indir, İsveç merkezli bir şirket olan Storytel, 2005 yılında kurulmuştur ve dünya çapında birçok ülkede hizmet vermektedir. Storytel, kullanıcıların binlerce kitap ve sesli kitap arasından seçim yapabilecekleri bir kütüphaneye erişmelerini sağlar. Kullanıcılar, bir abonelik ücreti karşılığında sınırsız erişim elde edebilirler ve istedikleri kadar kitap veya sesli kitap dinleyebilirler. Ayrıca, kullanıcılar uygulama içinde özel olarak hazırlanmış podcast ve özgün içerikler de bulabilirler.

Storytel Sesli kitap e-kitap uygulaması, iOS ve Android cihazlar için ücretsiz olarak indirilebilir ve kullanıcılar herhangi bir cihazdan hesaplarına erişebilirler. Kullanıcılar, uygulama içinde arama yapabilir, favori kitaplarını kaydedebilir, kitap özetlerini okuyabilir, kitaplar hakkındaki yorumları ve değerlendirmeleri görebilir, kitapları indirebilir ve offline olarak dinleyebilirler.

Storytel Sesli kitap e-kitap Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Storytel Sesli kitap e-kitap APK Android uygulamasını kullanmak oldukça kolaydır. İşte uygulamayı kullanarak nasıl kitap veya sesli kitap dinleyebileceğinize dair adımlar:

  1. Öncelikle, iOS veya Android cihazınızdan Storytel Sesli kitap, e-kitap APK Android uygulamasını indirin ve yükleyin. Uygulamayı açın ve hesap oluşturma işlemi yapın veya mevcut bir hesaba giriş yapın.
  2. Uygulamanın ana sayfasında, farklı kategorilerde kitap ve sesli kitaplar arasından seçim yapabilirsiniz. Arama çubuğunu kullanarak da istediğiniz kitabı veya yazarı arayabilirsiniz.
  3. Bir kitap veya sesli kitap seçtiğinizde, kitap özeti, yazar bilgileri, kullanıcıların yorumları ve benzeri kitap önerileriyle birlikte görüntülenir. Burada “Dinle” veya “Oku” seçeneklerinden birini seçebilirsiniz.
  4. Eğer “Dinle” seçeneğini seçerseniz, kitap veya sesli kitap otomatik olarak oynatılmaya başlar. İsterseniz hız ayarlarını değiştirebilir veya 15 saniye geri/al tuşları ile tekrar dinleyebilirsiniz. Ayrıca kitap işaretleme yapabilirsiniz.
  5. Eğer “Oku” seçeneğini seçerseniz, kitap uygulamanın entegre okuma ekranında açılır ve burada sayfaları okuyabilirsiniz.
  6. Kitaplarınızı indirmek isterseniz, Wi-Fi bağlantısı ile uygulama içinde “İndir” seçeneğini kullanabilirsiniz. Böylece internet erişimi olmadan da kitaplarınızı dinleyebilirsiniz.
  7. Uygulama ayrıca favori kitaplarınızı kaydetmenize, kitapların listesini görüntülemenize, kitap özetlerini okumanıza ve kitapları değerlendirmenize olanak tanır.

Bu basit adımları takip ederek Storytel uygulamasını kolayca kullanabilir ve binlerce kitap ve sesli kitap arasından seçim yaparak keyifli bir okuma veya dinleme deneyimi yaşayabilirsiniz.