Evernote İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Evernote

Evernote

Evernote indir, Evernote Pc ve mobil için ücretsiz ve Türkçe indirip şifrelerinizi ve dökümanlarınızı saklayabileceğiniz not düzenleyici programıdır. Evernote not düzenleyici, döküman yönetimini...

Evernote indir, Evernote Pc ve mobil için ücretsiz ve Türkçe indirip şifrelerinizi ve dökümanlarınızı saklayabileceğiniz not düzenleyici programıdır.

Evernote not düzenleyici, döküman yönetimini ve döküman paylaşımını en hızlı bir şekilde düzenler. Evernote download sitemizden ücretsiz bedava bir şekilde indirebilirsiniz. Şimdi sizlere Evernote kullanımı nasıl olur onlarda bahsedeceğiz dikkatle yazıyı okuyunuz. Sitemizden indirebilmek için hemen indir butonuna tıklayınız.

Evernote – Not Düzenleyici indir

Evernote, en uygun en kolay her türlü cihaz’da çalışma gösterebilecek ve platformlarda herhangi bir ortam bilgilerini yakalayabilecek özellikler içerir. Her yerden herhangi bir zamanda erişebilir ve aranabilir dökümanlar içerir. İstediğiniz kadar döküman dosyasına erişebileceğiniz kapasitededir.

Evernote not düzenleyici ile notları en iyi şekilde araştırma yaparak sizlerin bilgisayarına ulaştırabilecek düzeydedir. Etiketleri bulur web sayfalarında’ ki dökümanları bulur. Anlık hızlı bir şekilde internet ağının bulunduğu yerde çalışma işlevi gösterir.

Evernote Döküman Yönetim Programı Özellikleri

  • Tamamen Evernote ücretsiz uygulamadır.
  • Sitemizdeki son sürüm linkidir.
  • Döküman yönetme işlevi görür.
  • Döküman paylaşabilirsiniz.
  • Bütün dökümanları sizlere anlık iletme imkanı sunar.
  • Notlarınızı tek bir ortama kaydederek kolay ulaşmanızı sağlar.
  • Notlarınız kaydeder ve taşınabilir mobil,android işletim sistemlerinde de çalışır.
  • Evernote Windows PC ve Android mobil platformlarla uyumludur.

Evernote Programı Nasıl Kullanılır Video Anlatımı

Şimdi lütfen aşağıda bulunan Evernote videosunu mutlaka izleyin. Şiddetle izlemenizi tavsiye etmemizin nedeni izlediğiniz taktirde özellikleri ve kullanımını en iyi şekilde öğreneceğinizdendir. Şimdiden kolay gelsin iyi günlerde kullanın.

Evernote Android indir