360 Total Security İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

360 Total Security

360 Total Security

360 Total Security indir, Windows bilgisayarda ve mobilde virüs temizleme, hızlandırma ve sistem koruması yapan 360 Total Security ücretsiz virüs programıdır. Bilgisayarlar için...

360 Total Security indir, Windows bilgisayarda ve mobilde virüs temizleme, hızlandırma ve sistem koruması yapan 360 Total Security ücretsiz virüs programıdır.

Bilgisayarlar için oldukça kapsamlı bir virüs koruma programı olarak bilinen 360 Total Security, virüs korumasının yanı sıra bilgisayar hızlandırma ve gereksiz dosyaları temizleme hizmetleri de sunmaktadır.

360 virüs

360 Total Security Nasıl Kullanılır?

Tüm bilgisayarların korkulu rüyası olan virüs, tehlikeli yazılım ve tehditlerden bilgisayarı korumak için özel olarak geliştirilmiş bir yazılım olan 360 Total Security ücretsiz download edebilmek için kendi orijinal sitesi kullanılabileceği gibi, farklı dil seçenekleri için internet tarayıcısından yardım da alınabilmektedir.

Bu antivirüs programı sayesinde bilgisayardaki virüsler taranabilir ve bilgisayardaki tehditler ve virüsler gönül rahatlığı ile temizlenebilmektedir. Program içerisinde üç farklı virüs tarama seçeneği bulunmaktadır. Hızlı tarama, tam tarama ve özel tarama isimli seçenekleri ile ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak tarama imkânı verilmektedir. İhtiyaca uygun olarak bu üç tarama şeklinden biri seçilmeli ve tarama işlemi başlatılarak virüslerin ve tehditlerin algılanması beklenmelidir.

360 Total Security Avantajları Nelerdir?

Program özelliklerinden olan gerçek zamanlı koruma özelliği, internetten bilgisayara indirilen dosyaları otomatik olarak analiz etmekte, online alışveriş sitelerini güvenli tutmakta, kötü amaçlı internet siteleri engellenebilmekte ve kişisel bilgilerin korunmasını sağlamaktadır. Bunlarla birlikte bilgisayara bağlanan USB bellekleri ve harici hard diskleri de otomatik olarak tarayan 360 Total Security download edilmesi ücretsiz bir programdır.

360 Total Security antivirüs programı bilgisayarın açılımı esnasında otomatik olarak başlamakta ve bilgisayar içerisindeki öğeleri denetleyerek bilgisayarın daha hızlı açılmasını sağlayabilmektedir. Bunlara ek olarak sistemde yer alan çöp ve cookieleri de tespit ederek isteğe bağlı olarak silinmesine ve bilgisayarda boş yer açma imkânı sağlamasına da yaramaktadır. Programı indirenler tarafından değerlendirildiğinde gelişmiş ve kullanışlı bir antivirüs programı olarak ilgi çekmektedir.

360 Total Security Android indir