Ccleaner indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Ccleaner indir

Ccleaner indir

CCleaner indir, Windows ve Mac Pc temizleyici hızlandırma programı CCleaner ücretsiz ve Türkçe Android son sürümü indirin sistem optimizasyon programını kullanın. Ccleaner indir,...

CCleaner indir, Windows ve Mac Pc temizleyici hızlandırma programı CCleaner ücretsiz ve Türkçe Android son sürümü indirin sistem optimizasyon programını kullanın.

Ccleaner indir, sistem temizleme, bakım onarım, hızlandırma programı Windows 10 Pc ve Android APK indirip kullanması uygun olan bir programdır. Ccleaner, açılımı Crap Cleaner olan ve Türkçeye “ ücretsiz ve Türkçe temizleyici” olarak çevrilen bir kelimedir. Arama motoruna “Ccleaner indir” yazılarak ulaşılabilecek olan bu programı orijinal dilinde kullanabilmek için “Ccleaner download” araması kullanılabilmektedir.

Ccleaner Ücretsiz indir

Ccleaner ücretsiz son sürüm PC temizleme ve hızlandırma programının görevini kısaca tanımlamak gerekirse, bilgisayarın hızlanmasını ve optimize edilmesini sağlamak olarak tanımlanabilir. Dört kategoriye ayrılan bu programın ilk kategorisi Cleaner ücretsiz, bilgisayarda yüklü bulunan tüm tarayıcılara kayıtlı parola, internet geçmişi, cookie gibi gereksiz dosyaların silinmesini sağlamaktadır. İkinci kategori Registy, bilgisayarda bulunan gereksiz dll, font, cache gibi dosyaları temizlemekte ve hatalı dosyaların düzeltilmesini sağlamaktadır. Üçüncü kategori tools, bilgisayardan kaldırılmak istendiği halde kaldırılamayan programların tamamen kaldırılmasını sağlamakta, dördüncü kategori Options ise program ile ilgili ayarları ve bilgileri barındırmaktadır.

Ccleaner Nasıl Kullanılır?

Ccleaner indir virüs temizleyici programın kullanılması için ilk olarak bilgisayara ccleaner indirilmesi gerekmektedir. Sistem temizleme ve hızlandırma programın bilgisayara indirilip yüklenmesinin ardından program çalıştırılmalıdır. Program ekranında çıkan menüden sol taraftakilerden seçeneklerden biri işlem yapmak üzere seçilir. Bu program için sıklıkla yapılan işlemlerden en başta olanı Cleaner işlemidir.

Bu işlemi gerçekleştirebilmek için Cleaner Türkçe ücretsiz menüsü seçilir ve açılan pencereden bilgisayardan silinmesi istenen dosyalar seçilir. Seçilme işlemi tamamlandıktan sonra sağ alt köşede yazan Analyze butonuna tıklatılarak dosyaların analiz edilmesi beklenir.

Analiz işlemi tamamlandıktan sonra ekranda bilgisayardan silinecek dosyaların miktarı yazar. Yan tarafta bulunan Run Ccleaner işlemi, programın bilgisayarı temizlemeye başlaması için verilmesi gereken komuttur. Bu komuta onay verilmesinin ardından bilgisayardan istenilen gereksiz dosyalar silinecek ve bu da bilgisayarın hızlanmasını sağlayacaktır.