UC Browser İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

UC Browser

UC Browser

UC Browser – Uc Tarayıcı indir, ücretsiz web tarayıcısı UC Browser Pc Windows bilgisayara indir yer imlerini direkt masaüstü tarayıcısına aktaran hızlı tarayıcıdır....

UC Browser – Uc Tarayıcı indir, ücretsiz web tarayıcısı UC Browser Pc Windows bilgisayara indir yer imlerini direkt masaüstü tarayıcısına aktaran hızlı tarayıcıdır.

UC Browser – Uc Tarayıcı indir, Android uygulamaların en beğenilen tarayıcıları arasında yer alan UC Browser, ilk olarak Windows 10 11 işletim sistemi için bir örnek geliştirmiş ve bilgisayarlar için de oldukça iddialı olacağının ilk adımlarını atmıştır. Masaüstü bilgisayar ve laptoplarda olan iddiasını sürdürebilmek ve kendini daha iyi tanıtabilmek adına son olarak Windows 7 işletim sistemleri için de bir program geliştirmiş ve akısı, anlaşılır ve net bir program olması sebebiyle tam not almıştır.

UC Browser Tarayıcı Pc indir

Androidve Windows yüklü cihazların ardından UC Browser indirilmesi işlemi masaüstü bilgisayar ve laptoplar için de yapılabilmektedir. Ücretsiz olan bu program internet tarayıcıları üzerinden UC Browser download yazılarak ulaşılabilecek bir programdır.

UC Browser Beğenilen Özellikleri Nelerdir?

Bir internet tarayıcısı olan UC browser pc, mevcut tüm internet tarayıcılarının beğenilen özelliklerinin bir arada toplanmış hali olarak oldukça beğenilmektedir. Şık ve kolay anlaşılabilir bir arayüze sahip olan bu tarayıcının en dikkat çeken ve beğenilen özelliği, diğer tarayıcılarda sağ tıklama işlemi kullanılarak yapılan sürükleme hareketi için ekstra komutlar atanabilmesidir.

Bu özellik dışında gizli pencere açabilme, eklenti desteği, reklam engelleme özelliği, yer imleri yöneticisi gibi birçok fonksiyon bu tarayıcı içerisinde ücretsiz olarak bulunmaktadır. Bununla birlikte UC Browser – Uc Tarayıcı indirip en beğenilen özelliklerinin başında yarıda kalan indirme işlemi esnasında bağlantı kopması halinde, bağlantı geri geldikten sonra indirme işlemi kaldığı yerden devam eder ve herhangi bir kayıp yaşanmaz.

Bazı internet tarayıcıları içerisinde çalıştırılmak istenen programlar için ekstra eklentiler gerekmektedir. Bluestacks indir indirilen ve kurulan bilgisayarlarda böyle bir sorun yaşanmamaktadır. Bluestacks download kullanılarak kurulan bu program sayesinde mobil cihazlardan takip edilen ve kullanılan bağlantılar yer imi şeklinde masaüstü bilgisayarlara da taşınabilmekte ve bu işlem de birçok işlemi kolaylaştırmaktadır.