WeTransfer File Transfer İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

WeTransfer File Transfer
WeTransfer File Transfer

WeTransfer File Transfer

WeTransfer indir, WeTransfer File Transfer (dosya aktarımı) programı ücretsiz ve Türkçe indirip indirme linki oluştur, dosya gönder ve dosya alabilirsiniz. WeTransfer File Transfer,...

WeTransfer indir, WeTransfer File Transfer (dosya aktarımı) programı ücretsiz ve Türkçe indirip indirme linki oluştur, dosya gönder ve dosya alabilirsiniz.

WeTransfer File Transfer, Dosya alışverişi yapmak için kullanılan programlar veya mail sistemleri belirli bir büyüklüğün üstündeki dosyaların transfer işlemini gerçekleştirmemektedir. Ancak her zaman kişi dosyanın büyüklüğünü belirleyemez, bazı durumlarda ciddi oranda büyük dosya transferleri yapılması zorunlu olabilmektedir. WeTransfer, bu işlemleri yapabilmek için oldukça faydalı bir servis olarak son zamanlarda sıklıkla tercih edilmektedir.

WeTransfer File Transfer Ücretsiz indir

WeTransfer ücretsiz dosya gönderme ve alma programı ile ihtiyacı duyulmadan kullanılabilecek bir internet servisidir. Servis üzerinde herhangi bir ücret veya reklam bulunmadan istenilen dosya servise yüklenir ve paylaşılmak istenen kişinin e posta adresine gönderilir. Bu sayede dosya büyüklüğü ne olursa olsun kişiler arasında bilgi alışverişi sağlanabilmektedir.

WeTransfer Nasıl Kullanılır?

WeTransfer Türkçe ücretsiz indirme işlemine gerek olmadan istenilen büyüklükte dosyaların paylaşılmasını sağlayan bir servistir. Bu servis benzer işlemlerin yapıldığı diğer uygulamalar gibi karmaşık ve anlaması zor değildir. Aksine işlemleri adım adım takip ederek sonuca çabuk ve doğru bir şekilde ulaşmayı hedeflemektedir.

WeTransfer File Transfer ücretsiz servisini kullanabilmek için ilk önce bu servisin sağlandığı internet sayfası ziyaret edilir. İlk olarak ekranda şartların ve koşulların bulunduğu bir ekran yer alır. Bu koşulların kabul edilmesinin ardından ekrana dosya eklemek için kullanılacak sayfa gelmektedir. Bu sayfa üzerinden dosya ekleme bölümü seçildiği takdirde göndermek istediğimiz dosyanın bilgisayar içerisindeki konumunu bulup seçmek gerekmektedir.

Dosya seçilirken ki dikkat edilmesi gereken tek nokta dosya boyutunun 2 GB’ı geçmemesi gerekmesidir. Dosyanın seçilmesinin ardından ilk olarak göndereceğimiz kişinin e posta adresi, daha sonra gönderen kişinin e posta adresi açılan sayfaya yazılır. Alt kısımda yer alan paylaşım işareti bu eklenen dosyanın linkine ulaşmayı sağlar. Bu sayede dosya birden fazla kişi ile paylaşılabilir.

WeTransfer File Transfer program işlemine gerek duymadan dosyayı karşı tarafa göndermeyi tamamlamıştır. Dosyanın gönderildiği kişi 7 gün içerisinde bu dosyayı indirmelidir. Aksi takdirde servis dosyayı daha fazla tutmayacak ve silecektir.

Program ile dosya paylaşımı yapan WeTransfer Türkçe ücretsiz bir programdır. Ancak bu programın ücretsiz olması dosya boyutunun 2 GB’ı geçmemesi ve dosyanın 7 gün içerisinde silinmesi gibi bazı zorluklar oluşturmaktadır. Bu zorluklardan kaçınmak isteyenler için aylık 10 dolar ücretle üye olmak ve bu servisi sınırsız kullanmak mümkündür.

WeTransfer Android indir