Yandex Browser Fenerbahçe İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Yandex Browser Fenerbahçe

Yandex Browser Fenerbahçe

Yandex Browser Fenerbahçe indir, Yandex arama motoru ücretsiz indirip FB Yandex internet tarayıcı ile arama yaparak takımınıza para kazandırın. Türkiye’nin en büyük takımlarından...

Yandex Browser Fenerbahçe indir, Yandex arama motoru ücretsiz indirip FB Yandex internet tarayıcı ile arama yaparak takımınıza para kazandırın.

Türkiye’nin en büyük takımlarından Fenerbahçe’ye katkı sağlamak amacıyla, sponsorları Yandex’le beraber yapılan özel bir anlaşma sonucu ortaya çıkan Yandex Browser Fenerbahçe, takımına gönül vermiş her Fenerbahçelinin kullanması gereken bir internet tarayıcısıdır.

Yandex Browser Fenerbahçe indir

Yandex’in Türkiye’de bir ilk olarak gerçekleştirdiği bu internet tarayıcısı sayesinde taraftar hem Fenerbahçe temalı bir Yandex sürümü kullanabilecekler, hem de yaptıkları her aramanın takımlarına katkı sağlamasını sağlayacaklardır.

Yandex Browser FB yükleme işlemi Yandex’in kendi internet sitesinden sağlanmaktadır. İnternet sitesinden yapılan her tarayıcı indirme işlemi takıma ekstra maddi kaynak sağlamaktadır.

Yandex Browser Fenerbahçe Arama Motoru

Turbo mod ve yüksek hıza sahip Yandex browser, aynı zamanda Facebook’a uyumlu olması ve programı kullanacak kişinin kendine özel bir arayüz seçmesi imkânları ile oldukça sık tercih edilmektedir. Aynı zamanda Yandex browser Fenerbahçe indirenler gönül verdikleri takımları Fenerbahçe ile ilgili haber ve gelişmelere de anında ulaşabileceklerdir.

Yandex browser Fenerbahçe özellikle bu programın diğer internet tarayıcılarında ve Yandex browser’ın kendisinde olan tüm özellikleri barındırması sebebiyle sıklıkla tercih edilmektedir. Bu durumun sebebi ise kullandığı Chromium altyapısı sayesinde olmaktadır. Bu altyapının Yandex browser Fenerbahçe’ye kattığı özellikler, favori ekleme bölümünün oluşturulması, uzantı ve eklenti desteği, uygulama desteği, arama motoru seçenekler, gelişmiş arama imkânları, turbo modu, özelleştirilebilir ana sayfası şeklinde sıralanabilmektedir.

Arama motoru olan Yandex tarayıcı özellikle son zamanlarda ekranlardaki reklamları ile gündeme gelen ve dünyaca ünlü futbolcuların gönül verdikleri takıma gelebilmek için mutlaka kullanılması gereken bir internet tarayıcısı olduğunu vurgulayan Yandex browser Fenerbahçe, tarayıcının çalışması esnasında oldukça hızlı ve yüksek performanslı olması sebebi ile de dikkat çeken bir internet tarayıcısıdır. İnternette dolaşılan her anın Fenerbahçe için maddi katkı sağlaması isteyen tüm Fenerbahçeliler bu programı tercih etmelidir.

Yandex browser APK dosyasını Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirip FB sürümü olmayan arama motorunu buradan indirebilirsiniz. Yandex Browser APK indir yükle hızlı internet tarayıcısını kullan.