Picasa İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Picasa

Picasa

Picasa indir, Picasa 4 son sürüm fotoğraf düzenleyici ile Windows fotoğraf düzenleme, görüntüleyici, birleştirme, yüz tanıma ve Web albümü oluşturucudur. Picasa indir, tamamen...

Picasa indir, Picasa 4 son sürüm fotoğraf düzenleyici ile Windows fotoğraf düzenleme, görüntüleyici, birleştirme, yüz tanıma ve Web albümü oluşturucudur.

Picasa indir, tamamen ücretsiz kullanım özelliğiyle sevilen bir fotoğraf düzenleme programı olan bu yazılım ile pratik bir şekilde resimleriniz üzerinde çeşitli değişiklikler uygulayabilirsiniz. Basit ara yüzü ile kendini en amatör bilgisayar sahiplerine bile kullandırabilen bu sevimli program, fotoğraf şifreleme gibi eşsiz bir özelliği de bünyesinde barındırır. Yüz tanıma fonksiyonu mevcut olan Picasa son sürüm, hem çevrim içi hem de çevrim dışı çalışarak kusursuz bir fotoğraf tasarımı yazılımı haline gelir.

Picasa Fotoğraf Düzenleyici indir

Sadece bilgisayarların masaüstlerinde değil, web tarayıcıları üzerinden de kullanılabilen program, Picasa son sürüm ücretsiz, profesyonel kullanıcılar için bazı eksikliklere sahip olsa bile, oldukça iş gören nadir yazılımlardandır. Fotoğraf düzenleyici olarak Windows işletim sistemi üzerinden faaliyet gösteren her türlü bilgisayarda hızlı bir şekilde açılabilen yazılım, Google imzasını taşır. Sade menüleri ve kolay kullanımı ile yediden yetmişe pek çok kişinin tercih ettiği bu programda bilgisayarda depolanan görüntülerin düzenlenebilmesi ve farklı şekillerde kaydedilebilmesi mümkün olur.

Picasa Ufak Dokunuşlar ile İlgi Çekici Fotoğraflar

Picasa fotoğraf düzenleyici ve görüntüleyici denildiğinde herkesin bildiği Photoshop’un aksine karışık olmayan yapısıyla temel fotoğraf düzenleme ihtiyaçlarını karşılama konusunda ideal bir yazılım olan Picasa, kullanıcılarını yönlendirebilmesi ile de bilinir. Oldukça işlevsel bölümleriyle program, Picasa ücretsiz olan diğer yazılımlar içerisinde her daim ön plana çıkmaktadır. Konum etiketleme özelliği, çekilen fotoğraflara bulundukları bölgenin neresi olduğuna dair etiketleme imkânı sunması ile programın ayırt edici bir niteliğidir.

Daha fazla resim grafik programlarını ücretsiz indirmek için resim programları ücretsiz indirme kategorimize giriş yaparak ulaşabilir indirebilirsiniz.