Tor Browser İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Tor Browser

Tor Browser

Tor Browser indir, Güvenli ve anonim web tarayıcısı Tor Browser son sürüm seçenekleri içerisinde kalitesi ve gelişmiş özellikleri ile ücretsiz tarayıcı indir. Online...

Tor Browser indir, Güvenli ve anonim web tarayıcısı Tor Browser son sürüm seçenekleri içerisinde kalitesi ve gelişmiş özellikleri ile ücretsiz tarayıcı indir. Online ortamlarda gizliliğine dikkat eden ve güvenliğine özen gösteren bilgisayar kullanıcıları için ideal bir seçenektir.

Tor Browser Son Sürüm indir

Tor Browser Tüm Engelleri Ortadan Kaldır

Tor Browser ücretsiz Web tarayıcısı ile internette yer alan her türlü kategorideki sitede güvenli bir şekilde dolaşabilme imkânı bulunur. İnternet üzerinde bilgisayar kullanıcılarının karşısına çıkabilecek tüm engelleri ortadan kaldırabilen Tor Browser, gelişmiş, kusursuz ve modern bir tarayıcıdır. İnternetin her geçen gün daha tehlikeli bir hal almaya başladığı günümüzde, farklı kaynaklarla gözetlenebilecek ya da takip edilebilecek olan internet deneyimini kişiler için çok daha güvenli bir hale getiren tarayıcı, kolay kullanımı ile de dikkat çekmektedir. Tor Browser Türkçe ve son sürüm ile ağ trafiğini gizlemesinin yanı sıra veri trafiğini de şifreleme özelliğiyle dışarıdan gelebilecek olan tehditlere karşı tam koruma sağlayan bu tarayıcı sayesinde internette gezinmek artık bir tedirginlik unsuru olmaktan çıkmaktadır.

Veri ve Ağ Hareketlerini Gizleme Özelliği

Piyasanın en güvenli ve anonim web tarayıcısı olarak güçlü bir kalkan gibi çalışan bu tarayıcının bünyesinde barındırdığı çeşitli araçlar ile daha profesyonel bir internet deneyimi yaşamak mümkündür. Tarayıcının en güzel özelliklerinden birisi de; kişilerin bağlandıkları konumları tamamen gizleyebilme imkânını bilgisayar sahiplerine sunmasıdır. Tor Browser son sürüm, sanal sunucuların bir araya getirilmesiyle oluşturulan bir tür ağ hizmeti olarak tamamen anonim gezinti fırsatını kullanıcılarına sağlaması ile bilinir.

Tor Browser Android indir