Folder Lock İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Folder Lock
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciNewSoftwares.net
  • Dilİngilizce
  • Boyut10.05 MB
  • Versiyon7.6.8

Folder Lock

Folder Lock indir, Windows 10 ve mobil platformlarda kullanılan Folder Lock Türkçe ve ücretsiz dosya şifreleme, dosya kurtarma ve klasör kilitleme programıdır. Windows...

Folder Lock indir, Windows 10 ve mobil platformlarda kullanılan Folder Lock Türkçe ve ücretsiz dosya şifreleme, dosya kurtarma ve klasör kilitleme programıdır.

Windows 10 bilgisayar ortamından saklanmak istenen dosyalar için iyi bir şifreleme aracı olan Folder Lock, kişisel dosyaların en ideal şekilde gizlenmesine olanak sunar. Her türlü dosya türünü ve resim gibi belgeleri bu program aracılığı ile hızlı ve kolay bir şekilde şifrelemek mümkündür.

Folder Lock indir

Folder Lock Özellikleri

Programı bilgisayara indirdikten sonra birkaç basit adımda istenen tüm dosyaları şifreli ve gizli konuma getirmek mümkündür. Bu sayede gizlenen ve şifrelenen dosya ve resimlerin silinmesi ya da başka bir yere taşınması söz konusu değildir. Şifreleme ve gizleme işlemleri sırasında isteğe göre dosyaları karıştırmak da Folder Lock Windows 10 programının özellikleri arasındadır. Hızlı bir çalışma kapasitesine sahip olan dosya şifreleme programı ile dosyaların güvenliğinden emin olmak mümkün olmaktadır.

Folder Lock Programının Avantajları

Folder Lock Windows 10 bilgisayarda sıkça şifreli doya oluşturmak isteyenler için oldukça avantajlı bir dosya şifreleme programı olan Folder Lock, kişisel verilerin sürekli olarak güvende kalmasına yardımcı olur. Ayrıca gizlenen dosyaları çevrimiçi yedekleme özelliği ile de çoğaltmak ve senkronize etmek programın en önemli ayrıcalıklarından biridir. Sanal cüzdan özelliği ile internet üzerinden alışveriş yapan ve online ödeme gerçekleştiren kullanıcıların kredi kartı bilgileri 256 bit AES sistemi ile koruma altında tutulmaktadır. Folder Lock programı özelliklerinden biri olan güvenli mod sekmesi sayesinde bilgisayarda bulunan tüm izleri yok etmek mümkündür. Üstün koruma özelliği ile hack girişimlerine karşı da güvenlik sağlamaktadır.

Folder Lock Android indir