PES 2016 Oyunu indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

PES 2016 Oyunu indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciKonami
  • DilTürkçe
  • Boyut594 MB
  • Versiyon1.0
PES 2016 Oyunu indir

PES 2016 Oyunu indir

PES 2016 indir, PES 2016 (Pro Evolution Soccer) oyunu ücretsiz futbol oyunu indir. PES 16 PC oyunu severler için gerçekci heyecan dolu futbol...

PES 2016 indir, PES 2016 (Pro Evolution Soccer) oyunu ücretsiz futbol oyunu indir. PES 16 PC oyunu severler için gerçekci heyecan dolu futbol oyunudur.

PES 2016 Windows, Android ve iOS cihazlarınız için indirip oynamaya başlayın. Oyun kontrolleri ve oynanış açısından üstün görselliğe sahip olan futbol oyununu ücretsiz indirin.

Pro Evolution Soccer 2016, oynanış açısından dikkatleri üzerine çeken ve en büyük yenilik olarak “Collision System” özelliği ile karşımıza çıkıyor. Bu özellik temel olarak oyuncuları birbirlerine fiziksel müdahaleleri ve karşılaşmalarında nasıl tepki vereceklerini belirliyor. Yönetile oyuncunun çarpışma anında, poziyonu, hızı ve çarpışma açısı en doğal tepkiler vererek fauller gerçekleşiyor. Daha gerçekci olması açısından rötuşlanmış tasarımı ile Pes 2016 demo Futbol oyunu en iyi futbol deneyimi sunmak için sahnede.

PES 2016 Ücretsiz indir

PES 2016 ücretsiz Windows bilgisayarımıza indirip oynamak için geliştirilen PES tutkunlarının daima hava toğuna hakim olabilmesi adına hava toplarında geliştirmele mevcut. Pozisyon yakalamak için hava toplarında rakip oyuncuları ile futbolcularımız kıyasıya gözle görülür mücadele verecek. Ücretsiz android ve iOS cihazlarında PES 2016 1’e 1 karşılaşmalarında yepyeni teknik hareketler ve çalımlara da yer verilmiştir. Pro Evolution Soccer 2016 Türkçe ve Ücretsiz Pes 16 Oynarken oyun içerisinde iyileştirilmiş anlık tepki sürelerinde yenilikler yapılmış. PES 2016 geliştiirilmiş oyun yapay zekası ile 2’li ve 3’lü oyunlarda arkadaşlarımız otomatik pas alabilecekleri müsait alanlara koşarak pres yapacaklar.

Pes futbol oyunları, PES türkçe yama ve Türkçe spiker yamalarını indirmek için PES futbol oyunları bağlantısına tıklayarak indir gerçekleştirin.