DotVPN İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

DotVPN

DotVPN

DotVPN, Google Chrome ve Mozilla Firefox için en çok tercih edilen ücretsiz VPN eklentisidir. Dünya genelinde 12 ülkenin IP adresini kullanarak yasaklanan engelli...

DotVPN, Google Chrome ve Mozilla Firefox için en çok tercih edilen ücretsiz VPN eklentisidir. Dünya genelinde 12 ülkenin IP adresini kullanarak yasaklanan engelli sitelere giriş yapmak için kullanılan vpn programıdır. Daha hızlı ve güvenli internet gezintisi yapma olanağı veren engellenen sitelere giriş yapıp çevirimiçi gizliliği korur.

DotVPN Nasıl Kullanılır

Bulut tabanlı yüksek güvenlik duvarına sahip olmasıyla tüm sınırları ortadan kaldırır ve 4096 bit’lik anahtar şifrelemesi sağlayan VPN programıdır. DotVPN Firefox ve Chrome VPN Eklentisi ile yasaklı sitelere giriş yapar, hız sınırlamalarını ortadan kaldırır ve bölgesel erişime kapalı olan sayfalara erişmenizi sağlar. VPN hizmetinde sınırsız bant genişliği, sınırsız sunucu ve seçili sunucuya otomatik bağlantı sağlar. Farklı ülklerin konumu üzerinden internet bağlantısı kurar ve kişisel kimliğinizi korumak için IP adresinizi değiştirir. Çevirimiçi çalışma moduna getirerek vpn eklentisini açarak ücretsiz kullanabilirsiniz.

DotVPN yasaklı sitelere giriş programı mobil platformlarda android ve iOS desteği bulunuyor. Ücretsiz Windows PC ve mobil’de firefox, opera ve chrome internet tarayıcısında vpn eklentisi kullanabilirsiniz.