101 Çanak Okey – Mynet İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

101 Çanak Okey – Mynet
101 Çanak Okey – Mynet

101 Çanak Okey – Mynet

101 Çanak Okey – Mynet APK indir, Okey taşlarıyla online oynanabilen Mynet’in Çanak 101 Okey oyunu okey taşlarıyla Android mobilde oynanmaktadır. 101 Çanak...

101 Çanak Okey – Mynet APK indir, Okey taşlarıyla online oynanabilen Mynet’in Çanak 101 Okey oyunu okey taşlarıyla Android mobilde oynanmaktadır.

101 Çanak Okey – Mynet sitesinde yer alan Okey oyununun 101 versiyonudur. Doğrudan mobil uygulama üzerinden Okey oynamanızı mümkün kılan oyunda anlık binlerce online oyuncu bulunur.

101 Çanak Okey – Mynet Oyun Özellikleri

101 Çanak Okey – Mynet oyununa Facebook hesabınıza kullanarak giriş yapabileceğiniz gibi misafir girişi de yapabilirsiniz. 101 Çanak Okey – Mynet oyunu Facebook hesabınızı kullanmanız durumunda bir sonra girişinizde çip puanlarınız sizi bekliyor olacaktır. Ayrıca oyunu arkadaşlarınızla birlikte oynama imkânı da bulabilirsiniz.

Yüksek görüntü kalitesi, eğlenceli ses efektleri ve seri oyunları ile ön plana çıkan 101 Çanak Okey – Mynet sayesinde günün her saatinde oyun oynamanız mümkündür.

101 Çanak Okey – Mynet Android APK indirip oyuna girdiğinizde çevrimiçi olan arkadaşlarınızı görüyorsanız doğrudan onların odasına girme imkânınız bulunmaktadır. Aksi takdirde boş masalardan herhangi birisine oturabilir ya da kendi masanızı oluşturabilirsiniz. Kendi masanıza da arkadaşlarınızı davet etmeniz mümkündür.

101 Çanak Okey – Mynet oyununun eşli ya da eşsiz seçenekleri bulunur. Eşsiz oyunda her oyuncu bireysel değerlendirilir. Eşli oyunlarda ise karşınızdaki oyuncu ile bir takım olursunuz ve hanginiz kazanırsa kazansın takım kazanmış olur.

101 Çanak Okey – Mynet APK indir

101 Çanak Okey – Mynet Android APK’sı ücretsiz indirerek mobil platformlarda sevenlerinizle birlikte 101 Çanak Okey’in Mynet versiyonunu oynayabilirsiniz. 101 Çanak Okey – Mynet APK‘sı sayesinde çevirimiçi 101 okey oyunu Mynet platformunda keyifle oynayabilirsiniz.