Anger of Stick 5: Zombie İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Anger of Stick 5: Zombie
Anger of Stick 5: Zombie

Anger of Stick 5: Zombie

Anger of Stick 5: Zombie APK indir, çöp adam karakterlerinin zombilere karşı aksiyon dolu savaş oyunu ücretsiz oyna. Anger of Stick 5: Zombie...

Anger of Stick 5: Zombie APK indir, çöp adam karakterlerinin zombilere karşı aksiyon dolu savaş oyunu ücretsiz oyna. Anger of Stick 5: Zombie versiyonudur.

Anger of stick 5: zombie, basit ancak eğlenceli animasyonları ile dikkat çeken bir Android animasyon oyunudur.

Anger of Stick 5: Zombie Oyun Özellikleri

RGP ögeleri ile farklı yaştan oyuncuların ilgisini çekebilecek olan Anger of stick 5: zombie, boş zamanlarınızı değerlendirmek için ideal bir seçimdir. Oyunların seri olarak tamamlanıyor olması kısa molalarınızda dahi oynayabilmenizi mümkün kılar.

Zombie karakterlerin savaşlarını konu alan oyunda çeşitli silahlar bulunur. Düşmanlarınızı yenebilmek için en iyi silahları seçmeli ve yeteneklerinizi kullanmalısınız. Oyunu tek kişi oynayabileceğiniz gibi 5 arkadaşlarınızla birlikte oyuna da girebilirsiniz.

Anger of Stick 5: Zombie oyunu tek cihazda kullanılmaya uygundur. Birden fazla cihazda senkronize olması mümkün değildir. Güney Koreli oyun geliştiricilerin Seul’de ürettikleri oyun yaklaşık 1,5 milyon kişi tarafından aktif olarak oynanmaktadır.

Anger of Stick 5: Zombie APK indir

Anger of Stick 5: Zombie Android APK, oyunu cihazınıza yükleyebilmek için 41 MB boş yerinizin bulunması yeterlidir. Anger of Stick 5: Zombie Apk için minimum 4.4 Android sürümüne sahip olmanız yeterlidir. Ayrıca oyun cihazınızı zorlamayacağından ısınma ya da kasma gibi sorunlara neden olmayacaktır.