Okey Plus İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Okey Plus

Okey Plus

Okey Plus APK indir, her gün bedava ücretsiz çip kazanabileceğiniz Okey Plus Android okey oyununu online oyunculara karşı oynayabilirsiniz. Okey Plus, milyonlarca kullanıcısı...

Okey Plus APK indir, her gün bedava ücretsiz çip kazanabileceğiniz Okey Plus Android okey oyununu online oyunculara karşı oynayabilirsiniz.

Okey Plus, milyonlarca kullanıcısı bulunan bir Okey oyunudur. Milyonlarca oyuncusu bulunan oyun Amerikalı yapımcılar tarafından Francisco’da geliştirilirmiştir. Oyuncu beklentileri doğrultusunda geliştirilerek oldukça yüksek puanlamalara ulaştırılan oyunu oynayabilmek için cihazınızda 29 MB yer olması yeterlidir.

Okey Plus Oyun Özellikleri

Okey Plus Android APK oyununda yalnızca 4 kişilik masalar yer almaz. Beklemeyi sevmeyenler için 2, 3 ya da 4 kişilik masa alternatifleri de bulunur. İnternet bağlantınızın olduğu her yerde oyun oynayabilmenizi mümkün kılan Okey Plus’a Facebook hesabınızı kullanarak giriş yapabilirsiniz.

Eğer oyunda online olan arkadaşlarınız varsa hangi masada olduklarını görebilir ve oyunlarına ortak olabilirsiniz. Ayrıca boşta olan masalara rastgele oturarak farklı kişilerle sohbet edip sosyalleşmeniz de mümkündür.

Okey Plus oyunlarına dahil olmak için çip paraya ihtiyacınız bulunur. Size günlük çipler hediye edilmekte ve oyunları kazandığınız takdirde ekstra bedava çip kazanma imkânı sunulmaktadır.

Okey Plus Android APK indir

Okey Plus Android işletim sistemli telefon ve tablette fazla yer kaplamıyor olması düşük özellikli cihazlarda da rahatlıkla oynanabilmesini mümkün kılmıştır. Oyunu oynamak için ihtiyaç duyulan Android sürümü ise 4.1’dir. Okey Plus APK sürümünü Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.