Online Soccer Manager (OSM) İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Online Soccer Manager (OSM)
Online Soccer Manager (OSM)

Online Soccer Manager (OSM)

Online Soccer Manager (OSM) APK indir, ücretsiz indirip online oyuncularla oynanabilen Online Soccer Manager (OSM) 20/21 Android futbol menajerlik oyunudur. Online Soccer Manager...

Online Soccer Manager (OSM) APK indir, ücretsiz indirip online oyuncularla oynanabilen Online Soccer Manager (OSM) 20/21 Android futbol menajerlik oyunudur.

Online Soccer Manager (OSM) APK indir, sevilen Android spor oyunlarından birisi olup menajerlik kategorisinde yer almaktadır. Futbolu seven her yaştaki oyuncunun ilgisini çeken bu oyun sayesinde kendi takımınızı seçip yönetebilirsiniz.

Online Soccer Manager (OSM) Oyun Özellikleri

Online Soccer Manager (OSM) oyununa başlarken öncelikle kendi karakterinizi belirlemeniz gerekmektedir. Karakterinizin tipi ve tarzını da istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Daha sonra onlarca lig arasından dilediğiniz takımı seçebilirsiniz.

Bir takımla sözleşme imzaladıktan sonra takımın yönetimi tamamen size kalacaktır. Futbol menajerlik oyununda yalnızca karşılaşma esnasında oyuncularınızı nasıl sıralamanızı belirlemekle yetinmemelisiniz. Antrenmanları takip etmeli, oyuncuların sağlık durumları ve motivasyonları ile takından ilgilenmelisiniz. Ayrıca tesislerin yeterli olup olmadığını da incelemeyi unutmamalısınız.

Gerçek yaşamdaki ligler, futbol kulüpleri ve oyuncuları içeren Online Soccer Manager (OSM) Android APK oyununda takımınızdaki futbolcuları satabilir ve yeni futbolcular alabilir ya da kiralayabilirsiniz. Dostluk maçları düzenlemek oyuncularının yeteneklerini arttırıyor olsa da yorgun düşmelerine neden olabilir.

Online Soccer Manager (OSM) APK indir

Online Soccer Manager (OSM) en iyi ücretsiz futbol menajerlik oyunlarından birisi olan ve Türkçe dil destekli menajerlik oyunudur. Online Soccer Manager (OSM) APK Android oyun dosyasını Android telefon ve tabletlerinize 61 MB APK dosyasını indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Maçların simülasyonunu ise izleyebileceğiniz gibi otomatik olarak geçebilirsiniz. Türkçe dil desteği sayesinde kolaylık öğrenebileceğiniz oyunda en iyiler arasına girmek için çok çabalamanız gerekmektedir. Soccer Manager 2021 APK Android oyununu ücretsiz indirmek içinse aşağıdaki bağlantıya tıklayarak indirebilirsiniz.

OSM 22/23 Apk indir