PetrolHead Efsane Arabalar İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

PetrolHead Efsane Arabalar
PetrolHead Efsane Arabalar

PetrolHead Efsane Arabalar

PetrolHead APK indir, kaliteli ses efektleri ve grafikleri ile keyifle oynanabilen PetrolHead Efsane Arabalar – Zorlu Açık Şehir Android araba yarış oyunudur. PetrolHead...

PetrolHead APK indir, kaliteli ses efektleri ve grafikleri ile keyifle oynanabilen PetrolHead Efsane Arabalar – Zorlu Açık Şehir Android araba yarış oyunudur.

PetrolHead Efsane Arabalar- Zorlu Açık Şehir APK eğlenceli bir araba sürüş simülasyonudur. Android işletim sistemli telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz oyun, yüksek kaliteli grafikleri ile dikkat çekmektedir.

PetrolHead Efsane Arabalar Oyun Özellikleri

Farklı haritalarda oynayabileceğiniz oyunlar sayesinde gerçek bir sürüş deneyimi yaşamanız mümkündür. PetrolHead araba yarışı oyunun ses efektleri ise aldığınız keyfin daha da artmasını sağlayacaktır.

Sınırlarınızı zorlayacağınız bu PetrolHead Android oyunda karşınıza çeşitli görevler çıkacaktır. Bu görevleri tamamlayarak en iyisi olmak için yarışabilirsiniz.  Efsane olabilmek için yalnızca yetenekli olmanız yeterli değildir. Aynı zamanda ekipmanlarınız da sağlam olmalıdır.

PetrolHead Efsane Arabalar – Zorlu Açık Şehir oyununda 80’den fazla araç mevcuttur. Bu araları farklı şekillerde kişiselleştirerek kendi aracınızı hazırlayabilirsiniz.

Oyunu dilerseniz tek kişilik dilerseniz de çoklu oynama imkânınız bulunur. Kariyer modunda oyunu öğrenebilir ve becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

PetrolHead Android APK indir

Dünyada 1 milyondan daha fazla kişinin oynayabileceği oyunun boyutu kullanılan cihaza ve aldığı güncellemelere göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca PetrolHead APK sürümü en az 4.4 Android sürümüne sahip bir cihaz kullanmanız gerekmektedir. PetrolHead Android mobil telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.