Tiles Hop EDM Rush İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Tiles Hop EDM Rush
Tiles Hop EDM Rush

Tiles Hop EDM Rush

Tiles Hop EDM Rush APK indir, sürükleyici ve bağımlılık yapıcı eşsiz bir müzik piyanosu oyunu olan Tiles Hop EDM Rush Android mobil için...

Tiles Hop EDM Rush APK indir, sürükleyici ve bağımlılık yapıcı eşsiz bir müzik piyanosu oyunu olan Tiles Hop EDM Rush Android mobil için indirip zorlu görevleri tamamlayarak arkadaşlarla oynayabilirsiniz.

Tiles Hop EDM Rush, Android müzik oyunları kategorisinde yer almaktadır. Her yaştan insanın severek oynadığı oyun çocukların müziğe ilgi duymasına da yardımcı olur.

Tiles Hop EDM Rush Oyun Özellikleri

Tiles Hop EDM Rush oyununda farklı karakterleri seçerek sürdürebileceğiniz oyunda başarılı olabilmek için reflekslerinizi de geliştirmeniz önemlidir. Fayansların üzerinde zıplamak için yanan alanlara dokunmanız gerekecektir.

Binlerce şarkı repertuvarı arasından dilediğinizi seçebilir ve piyano, gitar, org, keman gibi farklı müzik aletlerini çalmaya başlayabilirsiniz.

Sık sık yeni güncellemeler alan oyunun yeni versiyonu ile birlikte kendi cihazınızdaki parçaları yükleme imkânınız da bulunmaktadır.

Bağımlılık yapacak Tiles Hop EDM Rush Android APK oyununu ücretsiz olarak cihazınıza indirmeniz ve birkaç dakika ayırarak yüklemeyi tamamlamanız yeterlidir. Ancak dilerseniz ücretli satın alma ile VIP özellikleri de kullanabilirsiniz.

Oyunun VIP özellikleri arasında reklamları kaldırma, kilitli olan şarkılara erişebilme, sınırsız oyun oynama mevcuttur.

Tiles Hop EDM Rush Android APK indir

Singapur’da geliştirilen ve kısa sürede milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başaran Tiles Hop EDM Rush APK‘yı Android cihazınızda 86 MB yer kaplamaktadır. Oyunu cihazınıza kurmak ve oynayabilmek içinse Android sürümünün en az 4.4 olması gerekmektedir.