Traffic Rider APK İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Traffic Rider APK
Traffic Rider APK

Traffic Rider APK

Traffic Rider APK indir, şehirde gece ve gündüz en yüksek hızla ilerlediğiniz Traffic Rider Android motor yarış oyunu kaliteli grafikleriyle farklı bir yarış...

Traffic Rider APK indir, şehirde gece ve gündüz en yüksek hızla ilerlediğiniz Traffic Rider Android motor yarış oyunu kaliteli grafikleriyle farklı bir yarış deneyimi sunan oyundur.

Traffic Rider sevilen Android yarış oyunlarından birisidir. Türk yapımcılar tarafından geliştirilmiş olması ülkemizde daha çok ilgi çekmesini sağlasa da dünyada da milyonlarca oyuncu tarafından aktif olarak oynanmaktadır.

Traffic Rider Oyun Özellikleri

Traffic Rider oyununda araba değil motor kullanırsınız. Motorunuza bindikten sonra yaşayacağınız adrenalin sayesinde tüm stresinizi atıp keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Oyunu tek başınıza oynamak istiyorsanız kariyer modunu kullanabilirsiniz. Rakiplerinizle karşılıklı oyunlara girmek içinse çeşitli modlar mevcuttur.

Yarıma başlamadan önce 30 farklı motor seçeneği arasından dilediğinizi seçmeniz mümkündür. Ayrıca motorunuz üzerinde çeşitli değişiklikler de yapabilirsiniz. Motorlardan çıkan sesler gerçek araçlardan kaydedilmiş olup oyuna ekstra gerçekçilik katmaktadır.

Göz kamerası sayesinde içselleştirebileceğiniz oyunda gece ve gündüz modları mevcuttur. Ayrıca onlarca farklı harita bulunur ve böylece oyunda sıkılmanız mümkün olmaz.

Kariyer modundaki görevler sayesinde kendinizi geliştirmenizi de mümkün kılan oyunun Türkçe dil desteği bulunur. Böylece oyunu öğrenmek çok daha kolay hale gelir.

Unutmamalısınız ki Traffic Rider oyununda ne kadar hızlı ilerlerseniz alacağınız puan da o kadar fazla olacaktır. Ayrıca yüksek hızda yapacağınız yakın sollamalarda ekstra puanlar toplarsınız.

Traffic Rider Android APK indir

Kariyer modu yada multiplayer (çok oyunculu) oyun modunda oynayabileceğiniz Traffic Rider APK Android cihazlara ücretsiz indirip oynayabilirsiniz. Traffic Rider Android oyunu mobil telefon ve tabletlerde 95 MB yer kaplamaktadır. Trafikte araba sürmek isteyenler içinde Traffic Run APK oyununu ücretsiz indirebilirsiniz. Traffic Run APK indirmek için buradan tıklayarak APK dosyasını Android telefon ve tabletlere indirebilirsiniz.

Traffic Rider Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skgames.trafficrider&referrer=utm_source%3Dindirvip.com