AZ Screen Recorder İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

AZ Screen Recorder

AZ Screen Recorder

AZ Screen Recorder APK indir, rootsuz ekran videosu kaydetme ve ekran videosu çekme uygulaması AZ Screen Recorder Android videolara watermark ve dijital imzalar...

AZ Screen Recorder APK indir, rootsuz ekran videosu kaydetme ve ekran videosu çekme uygulaması AZ Screen Recorder Android videolara watermark ve dijital imzalar ekleyebilirsiniz.

AZ Screen Recorder, ekran kaydı alabileceğiniz popüler Android uygulamaları arasında yer almaktadır. Oldukça kaliteli görüntüler elde edebileceğiniz bu uygulamada donma yaşanmaz. Bu sayede kesintisiz bir video kaydı yapmanız mümkün olur.

AZ Screen Recorder Özellikleri

AZ Screen Recorder uygulaması sayesinde oynadığınız oyunları, canlı yayınları, görüntülü konuşmaları ya da eğitimleri kayıt altına alarak dilediğiniz zaman tekrar izleme imkânınız olur.

Uygulamanın en büyük avantajı pek çok rakibi gibi süre sınırı koymuyor olmasıdır. Bu sayede siz cihazınızın yanında olmasanız dahi saatler boyunca kayıt yapmanız mümkündür. Bu kayıtları SD karta yükleyerek hafıza sorununu da ortadan kaldırabilirsiniz.

Pek çok uygulamanın aksine AZ Screen Recorder Android APK indirip kullanmak için cihazınızın rootlu olması gerekmez. Böylece bir güvenlik sorunu da yaşamazsınız. Yüksek çözünürlüklü görüntüler elde edebileceğiniz uygulama sayesinde 60 FPS değerini yakalamanız mümkündür.

AZ Screen Recorder Android APK indir

Uygulamayı yüklemek son derece kolay olup yükleme sonrasında tek tık ile uygulamaya ulaşabilirsiniz. AZ Screen Recorder APK Android cihazlarda 43 MB hafıza da yer kaplamaktadır. AZ Screen Recorder rootsuz video kaydedici ve ekran videosu çekme uygulaması ile ekranınızda göreceğiniz küçük simgelerden kırmızı olana tıklayarak kaydı başlayabilirsiniz. Kare butonu ise kaydı durdurmanızı sağlayacaktır.