Android Accessibility Suite İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Android Accessibility Suite

Android Accessibility Suite

Android Accessibility Suite APK indir, Android erişilebilirlik paketi olarak adlandırılan Android Accessibility Suite ile Android telefonunuzu kilitleme, ekran görüntüsü alma ve öğeleri sesle...

Android Accessibility Suite APK indir, Android erişilebilirlik paketi olarak adlandırılan Android Accessibility Suite ile Android telefonunuzu kilitleme, ekran görüntüsü alma ve öğeleri sesle okuma gibi işlemleri gerçekleştirmektedir.

Android Accessibility Suite, Android işletim sistemli cihazlarınızı çok daha verimli hale getiren bir erişim uygulamasıdır. Özellikle görme engelliler tarafından tercih edilen bu uygulama sayesinde cihazınızda pek çok işlem yapabilirsiniz. Yapmanız gereken yalnızca sesli komut vermektir.

Android Accessibility Suite Özellikleri

Pratik araç kiti ile telefonunuzun kilitleyebilir ve ekran ile ses ayarlarını kolaylıkla kontrol edebilirsiniz. Ayrıca ekran kaydı alma gibi ekstra özellikler de mevcuttur.

Android Accessibility Suite Android APK uygulaması ile ekrandaki metni sesli olarak duymanız mümkündür. Bu sayede gelen maillerinizi, mesajlarınızı okuyabilirsiniz. Ayrıca uzun makaleleri Android Accessibility Suite sizin yerinize okurken siz başka işlerle ilgilenebilirsiniz.

Uygulamanın talkback özelliği sayesinde uyarıları sesli olarak alabilirsiniz. Uygulama size şarjınızın bittiğini ya da bir çağrı geldiğini bildirebilir. Ayrıca Braille klavyesi de görme engelliler tarafından kolaylıkla kullanılabilir.

Android Accessibility Suite APK indir

Android Accessibility Suite uygulamasını APK dosyasını indirerek kolaylıkla yükleyebilirsiniz. Daha sonra erişilebilirlik ayarlarına giriş talkback özelliğini aktifleştirebilirsiniz. Milyonlarca kişinin aktif olarak kullandığı Google tarafından geliştirilen Android Accessibility Suite APK uygulamasını cihazınıza yükleyebilmek için Android sürümünüzün en az 6 olması gereklidir.