Dolap İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Dolap

Dolap

Dolap APK indir, ikinci el eşya alma ve satma yapabileceğiniz Dolap Android alışveriş uygulamasıdır. Dolap en iyi markaların yepyeni ürünlerini çok ucuza satın...

Dolap APK indir, ikinci el eşya alma ve satma yapabileceğiniz Dolap Android alışveriş uygulamasıdır. Dolap en iyi markaların yepyeni ürünlerini çok ucuza satın almanıza imkan sağlar.

Dolap, bir alışveriş uygulama olup Türkiye’de binlerce kişi tarafından aktif olarak kullanılmaktadır. Uygulama genellikle kişilerin kullanmadığı ikinci el eşyalarının satıldığı bir platform olarak biliniyor olsa da hiç kullanılmamış etiketli ürünler satın almanız da mümkündür.

Dolap İkinci El Eşya Al Sat Özellikleri

Evde kullanmadığınız ve yer kaplayan eşyalarınızı Dolap uygulaması üzerinden satmanız mümkündür. Kazandığınız parayla da ihtiyacınız olan ürünleri satın alabilirsiniz.

Dolap ikinci el alışveriş uygulamasını indirmek ve kurulumunu yapmak için herhangi bir ücret ödemezsiniz. Uygulamayı Android telefon ya da tabletinize yükledikten sonra bir üyelik oluşturmanız gerekecektir. Üyeliğinizi satıcı ya da alıcı olarak oluşturabilirsiniz.

Dolap üzerinden kredi kartınızı kullanarak alım yapmanız mümkündür. Satıcıdan aldığınız ürün tarafınıza teslim edildikten sonra eğer herhangi bir sorun yaşarsanız iade de edebilirsiniz. Dolap Android APK telefon ve tabletler üzerinden yaptığınız satışları ise banka hesabınıza çekebilirsiniz. Eğer parayı çekmek istemiyorsanız kazandığınız tutarı Dolap üzerinden harcamayı da düşünebilirsiniz.

Dolap Android APK indir

Dolap APK Android uygulamasının en büyük avantajı arkasında Trendyol gibi güvenilir bir firma olmasıdır. Cihazınızda yaklaşık 19 MB yer kaplayan uygulamayı yükleyebilmek için telefon ya da tabletinizin Dolap Android APK sürümünün en az 5.0 olması gereklidir.