GSE SMART IPTV İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

GSE SMART IPTV

GSE SMART IPTV

GSE SMART IPTV APK indir, HD kalitede televizyon yayınları dizi ve filmleri GSE SMART IPTV ile ücretsiz izlemenizi sağlayan Android TV 31 dilde...

GSE SMART IPTV APK indir, HD kalitede televizyon yayınları dizi ve filmleri GSE SMART IPTV ile ücretsiz izlemenizi sağlayan Android TV 31 dilde hizmet vermektedir.

GSE SMART IPTV, bir televizyon izleme uygulamasıdır. İnternet bağlantınız olduğu her erden televizyon ve kayıt programları izlemenizi sağlayan bu uygulama sayesinde boş zamanlarınız çok daha keyifli bir şekilde geçecektir.

GSE SMART IPTV Android TV Özellikleri

GSE SMART IPTV uygulamasının varsayılan dili İngilizcedir. Bu nedenle uygulamayı indirip kurduğunuzda karşınıza İngilizce menü çıkar. Ancak “setting” bölümünden “language” ayarlarını seçerek 31 dil arasından dilediğinizi kullanabilirsiniz.

Farklı video formatlarını da destekleyen bu uygulama sayesinde dünya çapında binlerce kanalı izleyebilirsiniz. Ayrıca geçmiş yayınları, dizileri ve filmleri de takip etmeniz mümkündür.

GSE SMART IPTV Android TV uygulamasını ücretsiz şekilde kullanabilirsiniz. GSE SMART IPTV APK dosyasını indirdikten sonra ekrandaki bildirimleri takip ederek uygulamayı kolayca kurabilirsiniz. Eğer bu aşamada sorun yaşıyorsanız cihazınızın ayarlarına girerek Google Play harici kanallardan indirilen uygulamalar için de izin verebilirsiniz. Uygulamanın kurulumunu tamamladıktan sonra tek tık ile giriş yapabilirsiniz. Kulanım için üyelik oluşturmanıza gerek yoktur.

GSE SMART IPTV APK indir

GSE SMART IPTV, Android cihazınızı yormayacak bir uygulamadır. Dünyada milyonlarca kişi tarafından kullanılan uygulama için GSE SMART IPTV APK Android telefon tabletlerde 36 MB boş yeriniz olması yeterlidir.