İbis Paint X Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

İbis Paint X Apk indir

İbis Paint X Apk indir

İbis Paint X APK indir, 60 FPS değerlerinde kaliteli çizim yapabileceğiniz İbis Paint X Android çizim uygulaması içerisinde 2700 üzerinde malzeme ve filtremele...

İbis Paint X APK indir, 60 FPS değerlerinde kaliteli çizim yapabileceğiniz İbis Paint X Android çizim uygulaması içerisinde 2700 üzerinde malzeme ve filtremele seçenekleri vardır.

İbis Paint X APK, bir çizim uygulamasıdır. Çizim yapmayı sevenlere hitap eden bu uygulama sayesinde ihtiyaç duyacağınız tüm çizim ekipmanlarını elinizin altında bulabilirsiniz.

İbis Paint X Çizim Yap Özellikleri

Milyonlarca kullanıcı tarafından indirilen ve aktif olarak kullanılan ibis Paint X çizim uygulamasının içerisinde 2500 farklı malzeme bulunmaktadır. 800 üzerindeki yazı tipi, 300’den fazla fırça, filtre ve tonlarla kusursuz çizimler yapmanız mümkündür. Ayrıca süreçleri aşama aşama kaydedebilir, kontur, cetvel gibi araçlardan faydalanabilirsiniz.

İbis Paint X Youtube hesabı ile çizim konusunda destek olmaktadır. Bilgisayarda yapabileceğiniz tüm işlemleri gerçekleştirebileceğiniz ibis Paint X Android APK uygulaması ile pürüzsüz eserler ortaya çıkarabilirsiniz. ibis Paint X çizim aşamalarını video olarak kaydedebiliyor olmanız uygulamanın büyük avantajlarından birisidir. Ayrıca teknik çizimleri öğrenmek için SNS özelliğinden faydalanmanız mümkündür.

60 FPS değerine sahip olması sayesinde çizim esnasında takılma olmaz ve pürüzsüz çizimler elde edebilirsiniz. Ayrıca ekstra katmanlar sayesinde istediğiniz çizime sahip olmanız çok daha kolaydır. Ücretsiz bir şekilde kullanabileceğiniz bu uygulamaya abone olarak premium özelliklerden faydalanmanız ve reklamları kaldırmanız da mümkündür.

İbis Paint X Android APK indir

İbis Paint X Android mobil telefon ve tabletlere ücretsiz olarak indirip 300’den fazla fırça filtrelemesi ve 2500 farklı malzeme kullanabileceğiniz çizim uygulamasıdır. İbis Paint X APK Android 27 MB hafıza da yer kaplayan sürümünü indirip pürüzsüz çizimler yapmanıza olanak sağlayan çizim uygulamasıdır.

İbis Paint X Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.ne.ibis.ibispaintx.app&referrer=utm_source%3Dindirvip.com