KazandıRio İş İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

KazandıRio İş

KazandıRio İş

KazandıRio İş APK indir, Pepsi Cola ve Frito Lay Cipslerden çıkan bedava ürünler ve kampanyalar sunan KazandıRio İş Android mobilini indirip gıda ürünlerinin...

KazandıRio İş APK indir, Pepsi Cola ve Frito Lay Cipslerden çıkan bedava ürünler ve kampanyalar sunan KazandıRio İş Android mobilini indirip gıda ürünlerinin kuponlarından faydalanabilirsiniz.

KazandıRio İş, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir alışveriş ve kupon uygulamasıdır. Bu sayede yaptığınız alışverişler sonrasında ekstra herhangi bir ücret harcamadan puan kazanabilirsiniz.

KazandıRio İş Uygulaması Özellikleri

KazandıRio İş mobil uygulamasının rakiplerine göre bir adım öne çıkabilmesinin en büyük nedeni İş Bankası gibi güvenilir bir banka ile iş birliği içerisinde olmasıdır.

Uygulama sayesinde kapak biriktirmeniz ya da kupon kesmeniz gerekmez. Kodlarınızı doğrudan KazandıRio İş Android uygulamasına girebilirsiniz. Ancak öncesinde birkaç dakikanızı ayırarak uygulamanın KazandıRio İş Apk dosyasını indirmeniz ve ekrandaki yönlendirmeleri takip ederek kurulumu tamamlamanız gerekmektedir. Daha sonra telefon numarası onayıyla birlikte bir hesap oluşturabilirsiniz.

Ana sayfada aktif olan kampanyaları görebilirsiniz. Detayı gör butonuna tıkladığınızda ise ayrıntıları görebilirsiniz. Kod okut bölümüne girdiğinizde aldığınız ürünlerin içerisinde çıkan kodları girerek puan kazanabilirsiniz. İşlemlerin bölümünde ise daha önceden cüzdanınıza yüklediğiniz puanları görürsünüz.

KazandıRio İş Android APK indir

Kullanıcı beklentileri doğrultusunda sürekli güncellenen KazandıRio İş uygulamasını cihazınıza yükleyebilmek 54 MB boyutunda boş alana ihtiyacınız vardır. KazandıRio İş APK‘yı indirip Android sürümünüzün ise en az 5.0 olması gerekmektedir.