LinkedIn İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

LinkedIn

LinkedIn

LinkedIn APK indir, profesyonel ağınızı oluşturun ve LinkedIn Android indirip sizin için önemli olan şeylerle kolayca bağlantı kurun. İş arkadaşları ve şirket çalışanlarının...

LinkedIn APK indir, profesyonel ağınızı oluşturun ve LinkedIn Android indirip sizin için önemli olan şeylerle kolayca bağlantı kurun. İş arkadaşları ve şirket çalışanlarının bilgilerine ulaşmanızı sağlar.

LinkedIn, en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından birisidir. Daha çok profesyonel şekilde kullanılan bu uygulama sayesinde sektörünüzdeki önemli isimlerle iletişime geçmeniz ve hesabınızı bir CV olarak kullanmanız mümkündür.

LinkedIn Uygulaması Özellikleri

LinkedIn APK dosyasını indirdikten sonra kolaylıkla kurulumu tamamlayabilirsiniz. Online olmak içinse bir hesap oluşturmanız gerekmektedir. Sizden istenen bilgileri doğru olarak girerek başarılı bir LinkedIn profili oluşturabilirsiniz.

LinkedIn profiliniz sayesinde iş dünyasında kim olduğunuzu ve başarılarınızı göstermek çok daha kolay hale gelir. Bu platformda iş ilanlarına başvurmanız da mümkündür. Uygulama üzerinden gerçekleştirdiğiniz profil ziyaretleri karşı tarafa gösterilmektedir. Aynı zamanda siz de profilinizi kimlerin gördüğünü izleme imkanına sahip olabilirsiniz. Çalışmalarınızla ilgili makaleleri paylaşarak uygun ilgi alanına sahip kişilere ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

LinkedIn Android APK indir

Amerikalı yapımcılar tarafından geliştirilen LinkedIn uygulamasını indirip bir hesap oluşturmak ücretsizdir. Ancak VIP özelliklere sahip olmak için premium versiyona geçiş yapabilirsiniz. Uygulama cihazınızda yaklaşık 126 MB yer kaplamaktadır. Ancak önbellek dosyaları ile birlikte bu alan zaman içerisinde artabilir. LinkedIn APK Android sürümünüzün için 5.0 ya da daha yüksek olması şarttır.

Twitter Android APK uygulamasını ücretsiz son sürümünü indirmek için buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Twitter APK indir bağlantısından hep APK dosyasını hemde Android uygulamasını indirebilirsiniz.

LinkedIn Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.linkedin.android&referrer=utm_source%3Dindirvip.com