Ekran Kaydedicisi İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Ekran Kaydedicisi

Ekran Kaydedicisi

Ekran Kaydedicisi APK indir,  Android ekran video kaydedicisi (Screen Recorder) uygulaması ekran videosu kaydetme ve canlı yayınları kaydetme uygulamasıdır. Ekran Kaydedicisi, ekran kaydedici...

Ekran Kaydedicisi APK indir,  Android ekran video kaydedicisi (Screen Recorder) uygulaması ekran videosu kaydetme ve canlı yayınları kaydetme uygulamasıdır.

Ekran Kaydedicisi, ekran kaydedici uygulamalarının en başarıları arasında yer almaktadır. Uzun süreden beri var olan ve her geçen gün gelen yeni güncellemelerle ile birlikte kullanıcı beklentilerine daha iyi cevap vermeyi başaran uygulama farklı diller için destek sunmaktadır. Türkçe de bu dillerden birisidir.

Ekran Kaydedicisi Özellikleri

Ekran kaydınızı dilerseniz dahili hafızaya dilerseniz de SD karta yedekleme imkânınız bulunur. Uygulama sonra derece basit bir ara yüze sahiptir. Ekran kaydedicisi (Screen Recorder) APK dosyasını indirerek kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra tek tık ile ekran kaydı almaya başlayabilirsiniz. Ayrıca dilediğiniz zaman kaydı durdurup başlatmanız da mümkündür.

Oynadığınız oyunları, canlı yayınları ya da eğitimleri kaydedebileceğiniz Ekran kaydedicisi (Screen Recorder) uygulamasının pek çok özelleştirilebilir özelliği bulunur. Dilerseniz kayıt ekranında adınızın ya da logonuzun görünmesini sağlayabilirsiniz. Bulunduğunuz yerin ekrana otomatik olarak eklenmesini sağlayabilirsiniz.

Farklı video formatlarına uyumlu olarak kaydedebileceğiniz videoları değişik çözünürlüklere çevirmeniz mümkündür. Gece ve gündüz modlarının bulunması uygulama kullanımı esnasında ekstra konfor sunar. Videoları kaydettikten sonra tek tık ile arkadaşlarınızla paylaşmanız mümkündür.

Ekran Kaydedicisi Android APK indir

Ekran Kaydedicisi (Screen Recorder) Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip farklı video formatlarıyla uyumlu kaydetme ve videoları farklı çözünürlükte kaydetme özelliklerini kullanabileceğiniz en iyi ekran videosu kaydetme uygulamasıdır. Ekran Kaydedicisi APK indirip ücretsiz olara kullanmaya başlayabilirsiniz.