TürkCaller İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

TürkCaller
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciÜcretsiz Numara Sorgulama Servisi
  • DilTürkçe
  • Boyut12M
  • Versiyon554.0.0

TürkCaller

TürkCaller APK indir, arayan kimliği tanımlama, spam aramaları engelleyen TürkCaller Android indirip numara sorgulama ve arayan kimliği öğrenebilir rahatsız edici aramaları engelleyebilirsiniz. TürkCaller,...

TürkCaller APK indir, arayan kimliği tanımlama, spam aramaları engelleyen TürkCaller Android indirip numara sorgulama ve arayan kimliği öğrenebilir rahatsız edici aramaları engelleyebilirsiniz.

TürkCaller, numara sorgulama uygulamalarından birisi olup son derece popülerdir. Bu sayede sizi arayanın kim olduğunu öğrenebilir ve spam olarak işaretlenmiş olan numaraları otomatik olarak reddedebilirsiniz.

TürkCaller Numara Sorgulama Özellikleri

Özellikle son dönemlerde artan dolandırıcılık uygulamalarına karşı oldukça etkili olan uygulama sayesinde arayanların sizi banka olarak tanıtması mümkün olmayacaktır.

TürkCaller, Türkiye’deki en geniş veri tabanına sahip olan numara sorgulama uygulamasıdır. İsterseniz ad soyadla isterseniz de telefon numarası ile sorgulama yapabilirsiniz. Eğer sizi arayan kişi başka kullanıcılar tarafından dolandırıcı olarak tanımlanmışsa size sorulmadan aramalar sonlandırılır. Ayrıca gönderici numarası rehberinizde kayıtlı olmasa dahi otomatik olarak size gösterilecektir.

TürkCaller APK dosyasını indirdikten sonra uygulamayı ücretsiz olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Ancak eğer dilerseniz premium özelliklere ulaşmak için ücretli özellikleri satın almayı düşünebilirsiniz.

TürkCaller Android APK indir

TürkCaller Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak APK dosyasını indirip kullanabilirsiniz. Spam aramaları engelleme, dolandırıcı aramaları öğrenebilme, arayan kimliği ve numara sorgulama uygulamasıdır.

Almanyalı uygulama geliştiriciler tarafından üretilen TürkCaller APK Android cihazınızda yalnızca 11 MB yer kaplamaktadır. Kasma ya da ısınma gibi sorunlara neden olmayacağından rahatlıkla kullanabilirsiniz. Zaman zaman güncellenerek kullanıcı beklentilerini başarılı bir şekilde karşılayan uygulamayı cihazınıza yüklemek için Android sürümünüzün en az 4.2 olması gerekmektedir.