VivaVideo: Video Düzenleyici İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

VivaVideo: Video Düzenleyici

VivaVideo: Video Düzenleyici

VivaVideo APK indir, video düzenleyici uygulaması olan VivaVideo video düzenlemesi yanı sıra müziklere yüksek kaltede geçiş ve efektlerle profesyonel video oluşturabilirsiniz. VivaVideo: Video...

VivaVideo APK indir, video düzenleyici uygulaması olan VivaVideo video düzenlemesi yanı sıra müziklere yüksek kaltede geçiş ve efektlerle profesyonel video oluşturabilirsiniz.

VivaVideo: Video Düzenleme, popüler video düzenleme programları arasında yer alır. Binlerce yorumu ile müşteri memnuniyetini sağladığını gözler önüne sermektedir.

VivaVideo: Video Düzenleyici Özellikleri

VivaVideo: Video Düzenleyici uygulaması sayesinde video oluşturmanız ya da videolarınızı özelleştirmeniz mümkündür. Tamamen ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz ve kurulumunu tamamlayabileceğiniz VivaVideo: Video Düzenleme için cihazınızda 94 MB yer olması gerekmektedir. Android sürümünüzün için minimum 5.0 olması önemlidir.

Sürekli güncellenerek kullanıcılarının beklentilerini karşılamak için kendisini geliştiren uygulamada fotoğraflarınızdan slayt ve videolar yüklemeniz mümkündür. Arka fon için seçebileceğiniz binlerce müzik mevcuttur. Ancak dilerseniz kendi cihazınızdan müzik ya da ses dosyası da yüklemeniz mümkündür.

Farklı videoları dilediğiniz noktadan kesebilir ve diğer videolarla birleştirebilirsiniz. Ayrıca fotoğraf ile videolar arasına ekstra efektler eklemeniz de mümkündür.

En iyi ücretsiz video düzenleme uygulamalarından birisi olan VivaVideo APK sayesinde profesyonel düzenlemeler yapabilirsiniz. Dilerseniz videoları yavaşlatma ya da hızlandırma gibi özellikleri de kullanabilirsiniz.

Hazırladığınız videoları Youtube, Instagram, Tik Tok gibi pek çok sosyal platformda tek tıkla paylaşabilirsiniz. Üstelik 4K’ya kadar da çözünürlük seçeneği mevcuttur.

VivaVideo: Video Düzenleyici APK indir

VivaVideo profesyonel klip oluşturma, videolara efekt verme ve çeşitli geçişlerle en iyi videoları oluşturmanız imkan tanıyan çeşitli video düzenleme araçları ile karşımıza çıkmaktadır. VivaVideo APK Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip 4K çözünürlükte profesyonel videolar düzenlemenize ve oluşturmanıza yardımcı olmaktadır.