WAStickerApps İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

WAStickerApps

WAStickerApps

WAStickerApps APK indir, WhatsApp için hareketli çizgi film etiketleri olan WAStickerApps Android için en iyi animasyonlu çıkartma koleksiyonu uygulamasıdır. WAStickerApps, piyasadaki en iyi...

WAStickerApps APK indir, WhatsApp için hareketli çizgi film etiketleri olan WAStickerApps Android için en iyi animasyonlu çıkartma koleksiyonu uygulamasıdır.

WAStickerApps, piyasadaki en iyi Whatsapp özelleştirme uygulamalarının başında yer almaktadır. Milyonlarca kullanıcı tarafından aktif olarak kullanılan WAStickerApps sayesinde Whatsapp kullanımları çok daha eğlenceli hale gelmektedir.

WAStickerApps Özellikleri

Duygularınızı ifade etmenin en güzel yolu olan çıkartmaların farklı versiyonlarına WAStickerApps sayesinde ulaşabilirsiniz. Kullanımı ise son derece kolaydır.

Kullanıcı dostu ara yüzü ile dikkat çeken WAStickerApps animasyonlu çıkartma uygulamasını yüklemek için öncelikle Apk dosyasını indirmeniz gerekmektedir. Daha sonra uygulamayı tek tık ile kurabilirsiniz. Kurulumu tamamladıktan sonra uygulamanın içerisine girmeli ve binlerce seçenek arasından istediğiniz çıkartma gruplarını bulmalı ve artı butonu ya da Whatsapp ekle yazısına tıklayarak çıkartma grubunu Whatsapp ekleyebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olan bu uygulamayı kullanmak için hiçbir üyeliğe ihtiyacınız olmaz. Ayrıca arama butonundan faydalanarak doğrudan aramalarınıza yönelik sonuçlara ulaşabilirsiniz. Üstelik WAStickerApps animasyonlu çıkartma ve hareketli etiketler uygulaması sayesinde kendi çıkartmalarınızı hazırlamanız da mümkündür.

WAStickerApps Android APK indir

Android 5.0 ve üzeri sürüme sahip cihazlarda kullanabileceğiniz WAStickerApps APK Android uygulaması 10 milyonun üzerinde kişi tarafından denenmiştir. Cihazınızda kapladığı yer ise yalnızca 26 MB olup hafızanızı gereksiz yere tüketmez.