BitComet İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

BitComet

BitComet

BitComet indir Download BitComet Windows 10 torrent indirme programı Türkçe son sürümü ile kullanıcılarına tekrardan özenle hizmet vermeye devam etmektedir. BitComet program işe...

BitComet indir Download

BitComet Windows 10 torrent indirme programı Türkçe son sürümü ile kullanıcılarına tekrardan özenle hizmet vermeye devam etmektedir. BitComet program işe yaradığı şeyler internet ağında veri paylaşımını en yüksek hızda yapabilecek kapasitede olmasıdır. Bilgisayarınıza indirmeniz herhagi bir ücret talep etmemektedir.

İndirimden sonraki kurulum aşaması çok basittir kolay bir kuruluma sahiptir. Sınırsız kullanımıyla beraber bilgisayarımızı asla yormayacak düzeyde yer almaktadır. Bu sayede intternette ki veri paylaşımlarınızı çok hızlı bir şekilde tamamlayabileceksiniz değerli kullanıcılar.

BitComet Torrent indirici indir

BitComet sürümüyle internetk ağında veri paylaşımını kolaylaştırmak amacıyla hizmetine devam etmektedir. 100 MB veya GB boyutlu dosyaların yükse hızda internette ki dağıtımı için taşarlanmış olup en popüler p2p protokolünden biridir. Tam uyumlu bir şekilde p2p protokolüyle dosya paylaşımını devam ettirip ücretsiz bir yazılım olmaktadır.

Torrent indirici güçlü,temiz, kolay kullanımıyla istemcisi son derece güvenilir bir şekilde çalışabilmektedir. Eş zamanlı indirmeye sahip olup, indirme kuyruğu,torrent paketi, hızlı devam ettirme, durdurma tekrardan başlatma, seçilen dosyları indirme gibi bir çok özelliğe sahiptir. Port haritalama proxy ip-filitreleme gibi bir çok özelliği de destekler. Asla bilgisayarımızı yormaz. Tabi dosya paylaşımıda internet hızımıza bağlı olmaktadır yoksa programa herhangi bir kusur bulmayın değerli dostlar.

BitComet Programı Özellikleri

  • Hızlı güçlü temiz bir özelliği sahiptir.
  • Tasarımıyla en iyi hizmeti vermektedir.
  • 100 mb veya Gb boyutlu dosyaları indirir.
  • Yükleme işlemlerini sınırsız boyutta yükleme yapabilir.
  • IP filitreleme özelliği mevcuttur.
  • İstemcisi güvenilir ve eş zamanlı çalışır.
  • bitcomet indir

Bitcomet android indir