Cargo Simulator 2019: Türkiye İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Cargo Simulator 2019: Türkiye
Cargo Simulator 2019: Türkiye

Cargo Simulator 2019: Türkiye

Cargo Simulator 2019: Türkiye oyunu apk indirip gerçek Türkiye haritası üzerinde tüm şehirleri içeren gerçek yollarda yük taşıma tırcılık simülasyonu oyunudur. Cargo Simulator...

Cargo Simulator 2019: Türkiye oyunu apk indirip gerçek Türkiye haritası üzerinde tüm şehirleri içeren gerçek yollarda yük taşıma tırcılık simülasyonu oyunudur. Cargo Simulator 2019: Türkiye oyununu arkadaşlarınızla birlikte online multiplayer modunda çevirimiçi oynayabilirsiniz.

Cargo Simulator 2019: Türkiye, ağır araçları sevenlere hitap eden bir tır sürme simülasyonu oyunudur. Ankaralı oyun yapımcıları tarafından geliştirilen Cargo Simulator 2019: Türkiye; grafikleri, ses efektleri ve hikayesi ile oldukça başarılıdır.

Cargo Simulator 2019: Türkiye oyun özellikleri

Cargo Simulator 2019: Türkiye oyununu oynayabilmek için cihazınızda 100 MB boş alan olması yeterlidir. Gereksiz yer kaplamadığı gibi cihazınızın ağırlaşmasına da neden olmayacak oyun için Android sürümünüzün 4.4 ya da daha yüksek olması gerekmektedir.

Bir milyondan fazla kişi tarafından oynanan Cargo Simulator 2019: Türkiye oyununda pek çok farklı ağır araç kullanabilirsiniz. Tır sürme simülasyon oyununda tırların yanı sıra dozer, tanker, yükleyici gibi araçlardan dilediğinizi kullanabilir ve size verilen özel görevleri tamamlayabilirsiniz.

Cargo Simulator 2019: Türkiye, Türkiye’nin başkenti olan Ankara’da başlar. Ancak Türkiye’nin tüm şehirlerinde farklı görevler sizi beklemektedir. Usta şoförlüğünüzü gösterecek pek çok fırsatınız olacaktır.

Oyuna başlarken size sunulacak olan araçlardan dilediğinizi seçebilirsiniz. Ancak seçenekleriniz sınırlıdır. Verilen görevleri tamamladıkça para kazanır ve bu paralarla dilerseniz aracınız üzerinde değişiklikler yapabilir dilerseniz de yeni araçlar satın alabilirsiniz.

Cargo Simulator 2019: Türkiye apk indir

Gerçek Türkiye haritası üzerinde arkadaşlarınızla birlikte multiplayer modunda oynayabileceğiniz Cargo Simulator 2019: Türkiye APK oyunu dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirebilirsiniz. Tırcılık yük taşıma simülasyonu oyununda gerçekci tır ve kamyon modelleriyle gerçekci bir şöförlük deneyimi sunmaktadır.