Kelimelik Solo İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Kelimelik Solo

Kelimelik Solo

Kelimelik Solo indir, 15X15 bir tahta üzerinden verilen harfler tahta üzerinden anlamli kelime oluşturmanız istenen Kelimelik Solo Apk ücretsiz kelime bulmacak oyunudur. Kelimelik...

Kelimelik Solo indir, 15X15 bir tahta üzerinden verilen harfler tahta üzerinden anlamli kelime oluşturmanız istenen Kelimelik Solo Apk ücretsiz kelime bulmacak oyunudur.

Kelimelik Solo, milyonlarca kişi tarafından oynanan Kelimelik oyununun çevrimdışı oynanan versiyonudur. Bu sayede internet bağlantınız olmasa dahi nerede olduğunuz ya da ne yaptığınız fark etmeksizin bu eğlenceli kelime oyununu oynamanız mümkün olacaktır.

Kelimelik Solo oyunu özellikleri

Kelimelik Solo oyununda bilgisayara karşı yarışırsınız. Karşınızda bir yapay zekâ bulunur ve 15X15 karelik bir tahta üzerinde oyun ilerlemektedir. Bu tahta üzerinde anlamlı kelimeler oluşturmanız gerekmektedir. Kelime oyununda kelime sayısı arttıkça alacağınız puan da artacaktır. Ayrıca bonus bölümlere koyduğunuz harfler size ekstra puan kazandıracaktır.

Oyunda farklı zorluk seviyeleri bulunmaktadır. Bu seviyelerden dilediğiniz seçebilirsiniz. Her seviye için açabileceğiniz 5 farklı oyun mevcuttur. Böylece beklemeden oyuna devam etmeniz mümkün olacaktır.

Kelimelik Solo’da yapmış olduğunuz hamleler sonrasında otomatik olarak puanınız hesaplanacaktır. Ayrıca eğer geçersiz bir hamle yaparsanız tarafınıza not olarak iletilecektir. Tablonuzda elinizde kalan harflerin detaylarını görmeniz mümkündür.

Kelimelik Solo APK android oyununda internetinizi açtığınız takdirde en iyiler listesine girmeniz mümkündür. Bu listedeki adınız otomatik olarak belirlenmektedir. Ancak kendiniz istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Kelimelik Solo android apk indir

Kelimelik Solo oyunu internetsiz oynanabilen bir oyundur. Kelimelik Solo APK indirip Android telefon ve tabletlerinizde yapay zekaya karşı oynayabileceğiniz kelime bulmaca oyunudur. Tahta üzerinden anlamlı kelimeler oluşturmanız gerekmektedir.