League of Legends: Wild Rift İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

League of Legends: Wild Rift
League of Legends: Wild Rift

League of Legends: Wild Rift

League of Legends: Wild Rift APK indir, 5’e 5 MOBA deneyimi sunan online strateji oyunu olan League of Legends: Wild Rift’te arkadaşlarınla takım...

League of Legends: Wild Rift APK indir, 5’e 5 MOBA deneyimi sunan online strateji oyunu olan League of Legends: Wild Rift’te arkadaşlarınla takım kurabilir ve rakiplerinizle savaşabilirsiniz.

League of Legends: Wild Rift, sevilen MOBA oyunları arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Android işletim sistemli telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz oyunda 5’er kişilik takımlar bulunmaktadır. Takımlarınızı rastgele oluşturabileceğiniz gibi arkadaş listenizdeki diğer oyuncuları oyuna davet ederek kendi takımınızı da oluşturabilirsiniz.

League of Legends: Wild Rift oyunu özellikleri

Akıcı ara yüzü sayesinde takılma gibi sorunlarla oyun keyfinizi düşürmeden ilerleyen League of Legends: Wild Rift’in botlara karşı oynadığınız modunda kendinizi geliştirme imkânınız da bulunur. Onlarca farklı karakter arasından dilediğinizi seçerek oyuna girebilirsiniz. Ayrıca karakterleriniz için farklı kostümler de seçebilirsiniz.

League of Legends: Wild Rift APK dosyasını ücretsiz olarak indirerek yükleme işlemini tamamlamanız mümkündür. Oyun içerisinde ise dilerseniz alım yaparak kilitli ekipman ve karakterleri aktifleştirmeniz mümkündür.

Oyuncuların beklentileri doğrultusunda sürekli güncellenen ve yenilenen League of Legends: Wild Rift APK Android oyununda oyun içi sohbet seçeneği de mevcuttur. Bu sayede takımlar kendi içerisinde iletişime geçerek koruyacakları ve savaşacakları alanları belirleyerek, stratejilerini oluşturabilirler. Böylece galibiyet ihtimaliniz de artmış olur.

League of Legends: Wild Rift apk indir

Akıcı kontroller ve hızlı karşılaşmalar sayesinde online olarak oynayabileceğiniz League of Legends: Wild Rift APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip gerçek zamanlı oyunculara karşı 5’e 5 savaşabilirsiniz.