Pubg Mobile Lite İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Pubg Mobile Lite
Pubg Mobile Lite

Pubg Mobile Lite

Pubg Mobile Lite APK indir, Unreal Engine 4 kullanarak geliştirilen Pubg Mobile Lite sürümünü ücretsiz indirip aksiyon dolu Arena Modu maçlarına katılarak savaşabilirsiniz....

Pubg Mobile Lite APK indir, Unreal Engine 4 kullanarak geliştirilen Pubg Mobile Lite sürümünü ücretsiz indirip aksiyon dolu Arena Modu maçlarına katılarak savaşabilirsiniz.

Pubg Mobile Lite, son zamanların en popüler aksiyon oyunları arasında yer almaktadır. Oyunun lite versiyonu klasik Pubg Mobıle  oyununa göre çok daha hafiftir. Sade tasarımıyla mobil cihazlara daha çok hitap eden versiyon düşük özellikli cihazlarda da oyunun rahatlıkla oynanabilmesini mümkün kılmıştır.

Pubg Mobile Lite oyun özellikleri

Herhangi bir sorun yaşamadan oyunu akıcı bir şekilde oynayabilmek için cihazınızın RAM’inin 1, boş depolama alanının ise yaklaşık 600 MB olması yeterli olacaktır.

60 farklı karakter seçeneği bulunan Pubg Mobile Lite APK Android oyunu 2 km yarı çapındaki bir alanda geçmektedir. Oyuna havadan atlayarak başlayan karakterlerin tek amacı hayatta kalarak finale kadar ilerlemek. Oyunun başlangıcında ekipmanlar konusunda oldukça eksik olsanız da kazandığınız her oyun ile birlikte teçhizatlarınız artacak ve başarılı olmanız kolaylaşacaktır.

Araların da Türkçenin de bulunduğu 12 dil için destek sunan oyunda takımlar 4 kişiliktir. Dilerseniz kendi takımınızı kurabilir dilerseniz de rastgele takım seçimini tercih edebilirsiniz. Oyun içerisinde yapılabilen eş zamanlı sesli sohbet özelliği ise kendinizi gerçek bir savaşın içerisinde hissetmenizi sağlayacaktır.

Pubg Mobile Lite apk indir

HD grafikler ve ses kalitesiyle yüksek çözünürlük sunan PUBG Mobile Lite savaş oyunu 3D efektler ile savaş deneyimi sunmaktadır. PUBG Mobile Lite APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize 600 MB dosyasını ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.