Standoff Multiplayer İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Standoff Multiplayer
Standoff Multiplayer

Standoff Multiplayer

Standoff Multiplayer APK indir, çok oyunculu nişancı oyununda çevirimiçi ekiple savaşıyorsunuz. Standoff Multiplayer oyununda görev ve silahınızı seçerek savaşmaya başlayın. Standoff Multiplayer, bir...

Standoff Multiplayer APK indir, çok oyunculu nişancı oyununda çevirimiçi ekiple savaşıyorsunuz. Standoff Multiplayer oyununda görev ve silahınızı seçerek savaşmaya başlayın.

Standoff Multiplayer, bir aksiyon oyunu olup hedefleri farklı olsa da son derece başarılı olan iki nişancı grubunun savaşlarını konu almaktadır.

Standoff Multiplayer oyun özellikleri

Oyuna başlarken birliğinizi kendinizi tercih edebilirsiniz. Dilerseniz nişancı grubuna dilerseniz de gizli operasyon ekibine dahil olabilirsiniz. Ayrıca 4 farklı moddan dilediğinizi seçmeniz de mümkündür.

Standoff Multiplayer APK, ekipman açısından oldukça zengin bir çeşitliliğe sahiptir. Çok oyunculu savaş oyununda onlarca silah arasından dilediğinizi seçebilir ve kendinizi korumanızı sağlayacak teçhizatları kullanabilirsiniz.

Yüksek görüntü kalitesi ve 3 boyutlu grafikleri sayesinde kendinizi gerçek bir savaşın ortasında hissetmenizi sağlayacak olan oyunda refleksleriniz son derece önemlidir. Hızlı davranırsanız rakibinizi öldürebilir ve kazanan siz olabilirsiniz.

Standoff Multiplayer oyunu çok oyunculu bir savaş oyunu olduğundan oyun hiçbir zaman sıkıcı hale gelmez ve her el yeni hikâye yazabilirsiniz. Oyunu dilerseniz random olarak eşleştiğiniz gerçek kişilerle oynayabilir dilerseniz de arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz.

Standoff Multiplayer APK indir

Cihazınızda yaklaşık 26 MB yer olması oyunu yükleyebilmeniz için şarttır. Üstelik cihazınızın özelliklerinizin de yüksek olmasına gerek yoktur. Android sürümünüzün 2.3 olması yeterlidir. Standoff Multiplayer APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip oynamaya başlayabilirsiniz.