Subway Surfers İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Subway Surfers

Subway Surfers

Subway Surfers APK indir, yeni çekici karakterleriyle karşımıza çıkan sonsuz koşu oyunu Subway Surfers Android renkli ve canlı grafikleriyle arkadaşlarınıza meydan okuyun. Subway...

Subway Surfers APK indir, yeni çekici karakterleriyle karşımıza çıkan sonsuz koşu oyunu Subway Surfers Android renkli ve canlı grafikleriyle arkadaşlarınıza meydan okuyun.

Subway Surfers, macera kategorisinde yer alan çocuk oyunlarından birisidir. Danimarkalı oyun geliştiriciler tarafından üretilen ve dünyanın pek çok ülkesinde ilgi gören bu oyun 1 milyarın üzerinde kişi tarafından denenmiştir.

Subway Surfers oyun özellikleri

Oyun cihazınızda 200 MB kadar yer kaplamakta olup telefon ya da tabletinizi zorlamaz. 4.4 ve üzeri Android sürümlerinde çalışmakta olan Subway Surfers Android oyununu oynamak için ücretsiz bir şekilde Subway Surfers APK dosyasını indirebilirsiniz. Kurulumu tamamladıktan sonra bir hesap oluşturarak oyuna başlayabilirsiniz. Oyunda seviyeleri daha kolay atlamak içinse oyun içi alım yapmanız mümkündür.

Subway Surfers oyununda 3 farklı karakter bulunur. Fresh, Tricky ile Jake’in trenin sorumlusu ve köpeğinden kaçmaları için yardımınıza ihtiyaçları vardır. Yüksek görüntü kalitesi, 3D grafikleri ve ses efektleri ile keyifli zamanlar geçirmenizi sağlayan oyunu internetiniz olmadığında da oynayabilirsiniz. İnternet bağlantınız olduğunda ise oyuna arkadaşlarınızla birlikte girmeniz ve yardımlaşmanız da mümkündür.

Uzun yıllardan beri aldığı çeşitli güncellemelerle oyuncuların beğenisini kazanan Subway Surfers sayesinde Kopenhang sokaklarını keşfetmeniz ve ülkenin kıyafetleriyle şıklığınıza şıklık katmanız mümkündür.

Subway Surfers APK indir

Sonsuz koşu oyunu olan Subway Surfers HD grafikleriyle keyifli bir oynanış sunmaktadır. Arkadaşlarınıza karşı meyda okumalar yapabilir ve çeşitli karakterlerin kilidini açarak ilerleme kaydedebilirsiniz. Subway Surfers APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize indirerek hemen ücretsiz oynamaya başlayabilirsiniz.