Toca Life World İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Toca Life World

Toca Life World

Toca Life World APK indir, 8 mekan ve 39 karakterin bulunduğu Toca Life World Android oyununda istediğiniz hikayeyi oynayabilir ve kendi dünyanızı oluşturabileceğiniz...

Toca Life World APK indir, 8 mekan ve 39 karakterin bulunduğu Toca Life World Android oyununda istediğiniz hikayeyi oynayabilir ve kendi dünyanızı oluşturabileceğiniz rol oyunudur.

Toca Life World, bir rol yapma oyunu olup genellikle çocuklara hitap etmekle birlikte her yaştan kişi tarafından oynanması mümkündür.

Toca Life World oyun özellikleri

Kısa sürede dünyanın her bölgesine yayılmayı başlayan oyunda 39 karakter bulunmaktadır. Toca Life World Android oyuna başlarken öncelikle karakterinizi seçebilir ve üzerinde dilediğiniz gibi değişiklikler yapabilirsiniz. Daha sonra kıyafetlerinizi seçerek tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

Oyunda yer alan yemekhane, apartman, park gibi 8 farklı mekân ile sürekli aynı yerde zaman geçirmeniz gerekmemektedir. Üstelik kendi evinizi istediğiniz gibi döşeyebilirsiniz. Duvarların rengi, zeminde kullanılan malzeme ve desenler, eşyaların yerleri gibi pek çok ayrıntıya düzenleyebileceğiniz rol yapma oyunudur.

Toca Life World APK oyununda hikâye tamamen sizin hayal gücünüze bağlıdır. Aktiviteler konusunda oldukça özgür olup yalnızca kendi karakteriniz üzerinde değil oyundaki diğer karakterler üzerinde de söz sahibisiniz.

Sürekli güncellenerek yenilikler katılan oyunda yeni mekanları keşfetmeniz ve bir evcil hayvan almanız mümkündür. Ayrıca dilerseniz dükkândan alışveriş yapmanız da mümkündür.

Oyunda yer alan hediyeleri kaçırmamak içinse düzenli olarak giriş yapmanız ve hediyeleri zamanında almanız önemlidir.

Toca Life World APK indir

En sevdiğiniz karakterlerle istediğiniz mekanda hikaye oluşturarak ilerleyebileceğiniz rol yapma oyunudur. Toca Life World APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip oynayabilirsiniz.