Google Çeviri İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Google Çeviri

Google Çeviri

Google Çeviri APK indir, klavyeyle yazarak tam 108 dil arasında Türkçe İngilizce internetsiz çeviri yapabilen Google Çeviri Translate uygulamasını ücretsiz indirip sesli dil...

Google Çeviri APK indir, klavyeyle yazarak tam 108 dil arasında Türkçe İngilizce internetsiz çeviri yapabilen Google Çeviri Translate uygulamasını ücretsiz indirip sesli dil sözcük çeviri olarak kullanabilirsiniz.

Google Çeviri, piyasadaki en iyi çeviri uygulamalarının başında yer almaktadır. Google gibi piyasanın en büyük teknoloji devi tarafından geliştirilen uygulama, son derece başarılı şekilde çalışmaktadır. Yapay zekâ kullanılan ve 108 dil için çeviri yapabileceğiniz Google Çeviri oldukça basit şekilde kullanılabilmektedir.

Google Çeviri uygulaması özellikleri

Uygulamayı kullanmaya başlamadan önce Google Çeviri APK dosyasını indirerek kurulumu tamamlamanız gerekmektedir. Kullanım için giriş yapmanız gerekmemektedir. Ancak Google hesabınızla üye girişi yaptığınız takdirde uygulamadan daha verimli şekilde faydalanabilirsiniz.

Google Çeviri Translate Android uygulamasına giriş yaptığınızda hangi dilden hangi dile çeviri yapmak istediğinizi seçmelisiniz. Karşılıklı diyalogların daha kolay gerçekleştirilebilmesi için ok butonuna tıklayarak tam ters şekilde çeviri yapmanız da mümkündür.

İnternet ya da diğer uygulamalardaki bir metni farklı bir dile çevirmek istediğinizde metni seçmeniz yeterlidir. Karşınıza çıkacak Google Translate butonu sayesinde metin otomatik olarak çevrilecektir. Üstelik yalnızca metin çevirisi ile de sınırlı değildir. Gördüğünüz yazıların fotoğrafını çekebilir ve görsel üzerinden de çeviri yapabilirsiniz. Ayrıca ekstra olarak sesli çeviri özelliği de bulunmaktadır.

Google Çeviri android apk indir

Metin çevirisi, anında kamera çevirisi ve iki dilde yapılan sohbetleri hızlıca çevirebilen Google Çeviri APK dosyasını Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirip kurulumunu tamamlayabilirsiniz. Farklı dilde konuşan birinin söylediklerini gerçek zamanlı ya da çevirimdışı çeviri yapabilmektedir.