IPTV Extreme İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

IPTV Extreme

IPTV Extreme

IPTV Extreme APK indir, eğer IP TV izlemek istiyorsanız IPTV Extreme Android TV sayesinde IP TV kanallarını HD kalitede izlemenizi mümkün kılan TV...

IPTV Extreme APK indir, eğer IP TV izlemek istiyorsanız IPTV Extreme Android TV sayesinde IP TV kanallarını HD kalitede izlemenizi mümkün kılan TV uygulamasıdır.

IPTV Extreme, bir video oynatıcı programı olup IP TV izlemenizi mümkün kılar. Uygulamayı kullanmak için bir IP TV listeniz bulunması gerekmektedir. IPTV Extreme içerisinde otomatik olarak yüklü kanallar mevcut değildir. Yalnızca kendi IP TV listenizi kullanarak içeriklere ulaşmanız mümkündür.

IPTV Extreme özellikleri

IPTV Extreme milyonlarca kişi tarafından indirilmiş olup hakkında binlerce yorum yapılmıştır. Kullanıcı beklentileri sık sık güncellenerek en iyi hizmeti vermek için çalışmalarını sürdürmektedir. Doğrultusunda Yaklaşık 20 MB civarında yer kaplayan uygulama son derece seri bir şekilde kullanılmakta olup cihazınızın kasmasına neden olmaz. İhtiyaç duyacağınız en düşük Android sürümü ise 4.1’dir.

IPTV Extreme APK indirip Android TV uygulamasının gelişmiş ve basit oynatıcı seçenekleri bulunmaktadır. Ebeveyn kontrolü sayesinde, çocuklarınızın yalnızca istediğiniz içeriklere ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Kullanıcı girişi yaptığınız takdirde cihazınızdaki ayarları yedekleyebilir ve dilediğiniz zaman tekrar yükleyebilirsiniz.

Çoklu ekran özelliği ile aynı anda birden fazla içeriği izlemenizi mümkün kılan uygulama sayesinde içerikleri kaydetmeniz ve cihazınıza indirmeniz mümkündür. Ayrıca TV rehberinde yer alan programlar için hatırlatma kurabilir ve takvim uygulamanızla senkronize edebilirsiniz.

IPTV Extreme android apk indir

IP TV izleme uygulaması içerisinde video oynatıcı, ebeveyn kontrolü, kumanda desteği, TV rehberi ve canlı yayın akışı kaydetme özelliği bulunmaktadır. IPTV Extreme APK dosyasını Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirip IP TV izlemeyi kolaylaştırabilirsiniz.

iPTV’nin bir çok sürümü bulunmaktadır. Bu sürümlerden birisi de bizim sizlere tavsiye ettiğimiz bir diğer canlı TV, dizi, film ve sinema izleme uygulaması olan IPTV Android uygulamasıdır. Ücretsiz APK dosyasını indirebilmek için buraya tıklayarak iPTV indir bağlantısına giderek IPTV Android uygulamasını indirebilirsiniz.

IPTV Extreme Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pecana.iptvextreme&referrer=utm_source%3Dindirvip.com