Paribu İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Paribu

Paribu

Paribu indir, 7/24 kolay ve hızlı kripto para işlemi yapabileceğiniz Paribu Android bitcoin – kripto para alım satım uygulaması ile TL yatırma ve...

Paribu indir, 7/24 kolay ve hızlı kripto para işlemi yapabileceğiniz Paribu Android bitcoin – kripto para alım satım uygulaması ile TL yatırma ve para çekme işlemi yapabilirsiniz.

Paribu, bir finans uygulaması olup kripto para alım satımları için kullanılmaktadır. Türkiye’de kurulan ve merkezi ülkemizde bulunan Paribu, 2017 yılından itibaren hizmet vermektedir. Güvenilirliğini ispat etmiş ve milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır.

Paribu | Bitcoin-Kripto Para Alım Satım

Paribu uygulaması ile Android işletim sistemli telefon ve tabletleriniz üzerinden rahatlıkla alım satım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Günün hangi saatinde ya da nerede olduğunuz önemli olmaksızın işlemlerinize devam edebilmek için Paribu Android APK dosyasını indirebilir ve kolaylıkla uygulamanın kurulumunu tamamlayabilirsiniz.

Paribu’da listelenen çok sayıda kripto para bulunmaktadır. En popüleri Bitcoin olmakla birlikte Litecoin, XRP, Dogecoin gibi pek çok kripto para ve token Paribu’da yer almaktadır.

Bitcoin al sat için sisteme para yatırıp çekmek de oldukça kolaydır. Paribu’nun anlaşmalı olduğu bankaların IBAN bilgilerini alarak para gönderimini sağlayabilirsiniz. İşleminiz kontrol edilerek paranız kısa süre içerisinde hesabınıza aktarılmaktadır. Daha sonra düşük komisyon oranları ile tek tıkla alım satım yapmanız mümkün olacaktır.

Yatırım işlemlerinde herhangi bir alt limiti olmayan Paribu’dan para çekmek de oldukça kolaydır. Ayrıca uygulama sayesinde cihazınızın ekranına widget ekleyerek piyasaları daha kolay takip edebilirsiniz.

Paribu Android indir

Android için Paribu uygulaması sayesinde tek adımda kripto para alıp satabilirsiniz. Kolay al ve sat seçeneği ile Bitcoin ve diğer kripto para al sat işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirin.