Face Swap İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Face Swap

Face Swap

Face Swap – Face Changer Camera & Editor APK indir, Face Swap editörü Android fotoğrafçılık uygulaması ile galerinizdeki fotoğraf ve videolara komik yüz...

Face Swap – Face Changer Camera & Editor APK indir, Face Swap editörü Android fotoğrafçılık uygulaması ile galerinizdeki fotoğraf ve videolara komik yüz değiştirici filtresi uygulamaktadır.

Face Swap – Face Changer Camera & Editor, milyonlarca kişi tarafından kullanılmakta olan bir fotoğrafçılık uygulamasıdır. Uygulamanın kullanımı son derece pratik olup herhangi bir teknik bilgiye ihtiyacınız bulunmadan kullanmanız mümkündür.

Face Swap Komik Yüz Değiştirme Uygulaması

Öncelikle uygulamanın Face Swap – Face Changer Camera & Editor APK dosyasını indirmeli ve kısa bir zaman ayırarak kurulum işlemlerini tamamlamalısınız. Kurulum sonrasında bir profil oluşturmanıza gerek yoktur. Doğrudan ücretsiz olarak uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz. Ancak bazı özellikleri ulaşmak istiyorsanız premium üyelik almanız gerekecektir.

Ücretsiz özellikleri de son derece yeterli olan Face Swap Android uygulamayı cihazınızda yüklü olan fotoğraflarla kullanabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra fotoğraf yükleme bölümüne tıklamalı ve cihazınızda bulunan fotoğraflardan birini seçmelisiniz. Ayrıca dilerseniz yeni bir fotoğraf da çekmeniz mümkündür. Daha sonra size verilen araçları kullanarak fotoğraflarınız üzerinde çeşitli değişiklikler yapabilirsiniz.

Komik yüz değiştirme uygulaması Face Swap editörü, oldukça eğlenceli olan bu Face Swap Android APK uygulaması sayesinde fotoğraflarınızı değişik karakterlere dönüştürmeniz mümkündür. Değiştirdiğiniz fotoğrafları dilerseniz cihazınızda saklayabilir dilerseniz de arkadaşlarınız ile paylaşarak eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Uygulama yüksek özellikler istemeyip cihazınızın Android sürümünün yalnızca 4.4 olması yeterli olacaktır. Ayrıca cihazınızda ısınma, donma gibi sorunlara neden olmayacaktır.

Face Swap Android APK indir

Komik yüz değiştirme ve video editörü uygulaması olan Face Swap APK dosyasını Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirip cihazın galerisinde bulunan fotoğraf ve videolara yüz değiştirme efektlerini kullanabilirsiniz. En iyi komik yüz değiştirici efektleri bulunan Android grafik fotoğrafçılık uygulamasıdır.