SHAREit İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

SHAREit

SHAREit

SHAREit Transfer & Share APK indir, SHAREit Android indirip fotoğraflar, videolar, müzik, yüklü uygulamalar, oyunlar ve diğer dosyaları hızlıca aktarma ve paylaşma uygulamasıdır....

SHAREit Transfer & Share APK indir, SHAREit Android indirip fotoğraflar, videolar, müzik, yüklü uygulamalar, oyunlar ve diğer dosyaları hızlıca aktarma ve paylaşma uygulamasıdır.

SHAREit Transfer & Share, bir paylaşım uygulamasıdır. Cihazınızda var olan içerikleri kolaylıkla aktarabileceğiniz uygulama çok sayıda formatı desteklemektedir. Müzik, video, GIF gibi farklı formattaki dosyaları dilerseniz tanıdıklarınızla dilerseniz de uygulamadaki tüm kullanıcılarla paylaşmanız mümkündür.

SHAREit Transfer ve Paylaşma Uygulaması

SHAREit Transfer & Share uygulaması aktarım esnasında kalite kaybına neden olmamaktadır. Bluetooth aktarımına göre kata kadar daha hızlı olan uygulama sayesinde 1 saniye içerisinde 20 megabayt dosya aktarımı yapan uygulama sayesinde çevrim dışı izleme yapma imkânınız da bulunmaktadır.

SHAREit APK Android uygulaması ile aktarım yapabileceğiniz gibi elinizdeki videoları da izleyebilirsiniz. Gelişmiş bir medya uygulaması desteği bulunmaktadır. Kendi içeriklerinizin yanı sıra diğer kullanıcıların paylaştığı müzik ve video içeriklerine de SHAREit Transfer & Share üzerinden ulaşmanız mümkündür.

Binlerce müzik listesi bulunan uygulamada hem online hem de offline izleme imkânı sunmaktadır. Yepyeni müzikleri ilk sizin keşfetmenizi sağlayacak uygulamaya erişim izni verdiğiniz takdirde yakınınızdaki kullanıcılarla iletişime geçmeniz de mümkündür. Üstelik SHAREit Transfer & Share APK dosyası cihazınızda yalnızca 60 MB gibi az bir alan kaplamaktadır.

SHAREit Android APK indir

Hızlı video, oyun, fotoğraf ve diğer dosyaları güvenli bir şekilde paylaşabileceğiniz ve transfer edebileceğiniz en iyi uygulamadır. SHAREit APK dosyası Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirip dosya ve klasörleri transfer edebilirsiniz.