Story Saver Instagram İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Story Saver Instagram

Story Saver Instagram

Story Saver Instagram APK indir, Instagram hikaye indirme uygulaması olan Story Saver for Instagram Android sayesinde Instagram IG TV videoları ve hikayeleri indirebilirsiniz....

Story Saver Instagram APK indir, Instagram hikaye indirme uygulaması olan Story Saver for Instagram Android sayesinde Instagram IG TV videoları ve hikayeleri indirebilirsiniz.

Story Saver Instagram yardımcı bir sosyal medya uygulamasıdır. Instagram’ı çok daha efektif bir şekilde kullanabilmenizi sağlayan uygulamayı kolaylıkla yükleyebilir ve Instagram hesaplarındaki hikayeleri yakından inceleyip paylaşabilir ya da indirebilirsiniz.

Story Saver Instagram Hikaye İndirme

Story Saver Instagram uygulamasını yükleyebilmek için cihazınızda 150 megabayt boyutunda yer alması yeterlidir. Story Saver Instagram Android sürümünün ise en az 4.4 olması gerekecektir. Story Saver Instagram APK dosyasını indirdikten sonra karşınıza çıkan yönergeleri takip ederek uygulamanın kurulumunu tamamlayabilirsiniz. Instagram hikaye indirme uygulaması ile daha sonra bir hesap oluşturmanız gerekecektir. Bu hesabı kullanarak istediğiniz zaman uygulamaya giriş yapabilirsiniz. Daha sonra kendi Instagram hesabınıza girmenize gerek kalmadan istediğiniz Instagram hesaplarına bakmanız mümkündür. Üstelik tek tık ile Instagram hesabında paylaşılan hikayeleri indirmeniz de son derece kolaydır.

Hikâyesine baktığınızı görmesini istemediğiniz kişilerin profillerini bu uygulamayı kullanarak incelemeniz mümkündür. Bu sayede anonim bir kullanıcı olursunuz ve başkalarının hikayelerine baktığınız görünmez. Ayrıca hesabınıza dilediğiniz kişilerin hesaplarını favori olarak ekleyebilirsiniz. Bu sayede istediğiniz profillere ulaşmanız çok daha kolay olacaktır. Ayrıca indirmiş olduğunuz medya dosyalarını tek tık ile kendi hesabınıza paylaşmanız da mümkün olacaktır.

Story Saver Instagram Android APK indir

Instagram hikayelerini indirme uygulaması sayesinde favorilere eklediğiniz hikaye ve IGTV videolarını ücretsiz indirebilirsiniz. Story Saver Instagram APK dosyasını Android telefon ve tabletlere ücretsiz olarak indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.