Wombo Selfies Sing İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Wombo Selfies Sing

Wombo Selfies Sing

Android Wombo Make Your Selfies Sing APK indir, fotoğraflarınız üzerinde hareketli değişiklikler yapan Wombo: Selfielerinize şarkı söyleten en iyi dudak senkronizasyonu uygulamasıdır. Wombo...

Android Wombo Make Your Selfies Sing APK indir, fotoğraflarınız üzerinde hareketli değişiklikler yapan Wombo: Selfielerinize şarkı söyleten en iyi dudak senkronizasyonu uygulamasıdır.

Wombo Make Your Selfies Sing bir eğlence uygulaması olup yapay zekanın tüm nimetlerinden faydalanmıştır. Fotoğraflarınız üzerinde yapacağınız hareketli değişiklikler ile kendinize ve sevdiklerinize eğlenceli anlar yaşatabileceğiniz uygulamanın kullanımı son derece kolaydır.

Wombo Make Your Selfies Sing Uygulaması

Uygulamayı cihazınıza kurabilmek için öncelikle Wombo: Selfies Sing APK dosyasını indirmeniz gerekmektedir. APK dosyasını ücretsiz bir şekilde indirebilir saniyeler içinde uygulamayı kurarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Wombo: Make Your Selfies Sing uygulamasının temel özelliklerine ulaşmanız için herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. Ancak daha fazla özellikle ihtiyaç duyuyor iseniz premium üyelik alarak tüm özelliklere de ulaşmanız mümkündür. Wombo: Selfies Sing Android APK indirip kurulumunu tamamladıktan sonra kendinizin ya da sevdiklerinizin fotoğraflarını uygulamaya yükleyebilirsiniz.

Daha sonra size sunulan farklı müzik seçeneklerinden dilediğinizi seçmeniz gerekecektir. İşlemi onayladığınız takdirde yüklemiş olduğunuz fotoğraf otomatik olarak oynatılacak ve ekrandaki kişi şarkıya uyumlu şekilde ağzına oynatacaktır. Selfie’lerinize şarkı söyletir uygulaması tarafından çevrilen fotoğrafı dilerseniz cihazınıza indirebilir ya da doğrudan sosyal medya hesabınızda paylaşabilirsiniz.

Wombo: Make Your Selfies Sing uygulamasının ihtiyaç duyduğu özellikler yüksek olmayıp düşük özellikli cihazlarda da rahatlıkla kullanılabilmektedir. Cihazınızdan yalnızca 50 megabayt civarında yer olması yeterli olup ihtiyaç duyacağınız en düşük Android sürümü ise 4’tür.

Wombo Make Your Selfies Sing APK indir

Dünyanın en iyi yapay zekasına sahip olan dudak senkronizasyonu uygulaması olan Wombo: Selfies Sing APK indirip Android telefon ve tabletlerinizde çekmiş olduğunuz selfie fotoğraflarınızı ekleyerek dilediğiniz şarkıları söyletebilirsiniz.