Critical Strike CS İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Critical Strike CS
Critical Strike CS

Critical Strike CS

Android Critical Strike CS APK indir, Counter Terrorist Online FPS oyunu arkadaşlarınla ya da diğer CS oyuncularıyla ücretsiz indirip oynayın. Critical Strike CS,...

Android Critical Strike CS APK indir, Counter Terrorist Online FPS oyunu arkadaşlarınla ya da diğer CS oyuncularıyla ücretsiz indirip oynayın.

Critical Strike CS, aksiyon kategorisinde yer alan bir oyun olup uzun yıllardan beri pek çok kişi tarafından bilgisayar oyunu olarak ilgi görmektedir. Android cihazlar için uyarlanması ile birlikte nerede olduğunuzun hiçbir önemi kalmaksızın cep telefonunuz ve tabletleriniz sayesinde heyecanlı anlar yaşamanızı mümkün kılmaktadır.

Critical Strike CS Online FPS Oyunu

Son yılların en iyi FPS oyunları arasında yer alan Critical Strike CS: Counter Terrorist Online FPS, 10 milyonun üzerinde kişi tarafından aktif olarak oynanmaktadır. Oyuna arkadaşlarınızla birlikte girerek aynı takımda yarışabilirsiniz. Ayrıca random eşleşmeler sayesinde gerçek kişilerle savaşmanız ve bu esnada dilerseniz sesli dilerseniz de yazılı konuşma sayesinde sosyalleşmeniz mümkündür.

Critical Strike CS: Counter Terrorist Online FPS oyunu, modern ve yüksek kaliteli grafikleri sayesinde gerçekçi bir oyun deneyimi sunan oyunda 6 adet farklı harita bulunmaktadır. Dilediğiniz haritayı seçerek 5 oyun modundan birisini oynayabilirsiniz. Gece, gündüz gibi seçenekleriyle zenginlikler sunan oyun yalnızca yüksek özellikli cihazlarda da oynanmamaktadır.

Critical Strike CS APK Android oyunu 5 kişilik takımlarla oynayabileceğiniz oyun mobil verinizi de tasarruflu olarak kullanabilmenizi mümkün kılmaktadır. Eğer düşmanı öldürmeye hazırsanız zaman kaybetmeden oyuna başlayabilirsiniz.

Critical Strike CS Android APK indir

5VS5 oyuncuya kadar online multiplayer PvP savaş modu bulunan Critical Strike CS APK Android cihazlara ücretsiz indirip Türkçe olarak oynayabileceğiniz savaş oyunudur. Arkadaşlarınla ve diğer online oyuncularla sohbet edebilir, birbirinden farklı çeşitli silahları kullanabilir ve rakiplerinizi alt etmek için ölüm maçlarına katılabilirsiniz.