Farmer Sim 2018 İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Farmer Sim 2018
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciOvidiu Pop
  • Dilİngilizce
  • Boyut101M
  • Versiyon1.8.0

Farmer Sim 2018

Android Farmer Sim 2018 APK indir, gerçekci çiftlik simülatörü oyunu olan Farmer Sim 2018 ücretsiz indirip hasat makineleri ile farklı mahsülleri hasat ettiğiniz...

Android Farmer Sim 2018 APK indir, gerçekci çiftlik simülatörü oyunu olan Farmer Sim 2018 ücretsiz indirip hasat makineleri ile farklı mahsülleri hasat ettiğiniz çiftçilik oyunudur.

Farmer Sim 2018, bir çiftlik simülasyon oyunudur. Farmer Sim serisinin sevilen oyunlarından birisi olup modern bir çiftçilik hikayesini konu almaktadır.

Farmer Sim 2018 Çiftlik Oyunu

İsviçre’de geliştirilen ve kendinizi gerçek bir çiftliği yönetir gibi hissedeceğiniz oyun milyonlarca kişi tarafından oynanmaktadır. Farmer Sim 2018 APK indirip yüksek cihaz gereksinimlerine ihtiyaç duymayıp telefon ya da tabletinizin minimum 4.4 Android sürümüne sahip olması yeterli olacaktır. Cihazınızda kaplayacağı yer ise cihazın özelliklerine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Online şekilde oynanan Farmer Sim 2018 oyununda arkadaş edinerek sosyalleşmeniz de mümkündür. Çiftliğinizi kendiniz yönetmek yerine bir gruba dahil olduğunuz takdirde başarıya ulaşmanız çok daha kolay olacaktır.

En iyi tarım makinelerinin gerçek tasarımlarının yer aldığı Farmer Sim 2018 Android APK çiftlik oyununda patates, buğday, kinoa gibi çeşitli bitkileri tarlanıza ekmeniz mümkündür. Ekinlerinizin hasat zamanında mümkün olduğunca fazla mahsul vermeleri için ona iyi bakmanız şarttır. Ayrıca tarlanızın yanı sıra hayvancılıkla da ilgilenebilirsiniz.

Ekinlerinizi ve hayvanlarınızdan aldığınız ürünleri pazarda satarak para kazanabilirsiniz. Kazandığınız paralarla çiftliğinizi daha da geliştirebilir ve adım adım en iyi olma yolunda ilerleyebilirsiniz.

Farmer Sim 2018 Android APK indir

İnek, koyun, hindi ve daha bir çok hayvanı besleyerek büyüttüğünüz oyunda ayrıca çeşitli hasat ürünlerini toplayıp satarak para kazanıyorsunuz. Farmer Sim 2018 APK Android cihazlara ücretsiz indirebileceğiniz çiftçilik simülasyonu oyununu online oynama modu da yer almaktadır. Arkadaşlarınızla veya diğer oyuncularla çiftliğinizi daha hızlı büyütebilirsiniz.