Five Nights at Freddy’s İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Five Nights at Freddy’s
  • Ücretli
  • GeliştiriciClickteam USA LLC
  • Dilİngilizce
  • Boyut107M
  • Versiyon2.0.2
Five Nights at Freddy’s

Five Nights at Freddy’s

Android Five Nights at Freddy’s APK indir, korku oyunu severlerin Freddy Fazbear’ın yeni pizza işinde Five Nights at Freddy’s oyununu indirip eşlik ediyorsunuz....

Android Five Nights at Freddy’s APK indir, korku oyunu severlerin Freddy Fazbear’ın yeni pizza işinde Five Nights at Freddy’s oyununu indirip eşlik ediyorsunuz.

Five Nights at Freddy’s, Android cihazlarda oynanabilecek bir aksiyon oyunudur. Uzun yıllardan beri bir bilgisayar oyunu olarak bilinen Five Nights at Freddy’s dünyada milyonlarca kişi tarafından oynanmaktadır. Günümüzde ise Android işletim sistemli tablet ve telefonlarda oynanabilecek şekilde güncellenmiştir.

Five Nights at Freddy’s Korku Oyunu

Bir güvenlik şirketinde hayatta kalma amacınızın olacağı Five Nights at Freddy’s Android oyununda dikkatli olmak son derece önemlidir. Kendi ofisinizde yer alan kameralardan şirketin tamamını izlemeniz mümkündür. Ancak unutmamalısınız ki elektrikleri limitli şekilde kullanabilirsiniz. Zaman zaman elektriklerin gitmesi söz konusu olabilir. Elektrikler gittiğinde oldukça savunmasız halde kalacağınızı unutmamalısınız. 5 gün boyunca hayatta kalarak başarılı olabileceğiniz oyun oldukça zeki bir şekilde geliştirilmiştir. Karşınıza hayatta kalmanızı sağlayacak pek çok ipucu ile birlikte tuzaklar da çıkacaktır.

Barındırdığı korku ögeleri nedeniyle çocukların yalnızca ebeveyn kontrolünde oynamasında fayda bulunan Five Nights at Freddy’s cihazınızda yaklaşık 100 MB yer kaplayacaktır. 1 milyonun üzerinde Android kullanıcısının arasına katılabilmeniz için ise Android sürümünüzün en az 5 olması gerekecektir.

Five Nights at Freddy’s Android indir

Freddy Fazbear karakteriyle pizzacının güvenliğini sağladığınız korku türü aksiyon oyunu olan Five Nights at Freddy’s Android cihazlara ücretsiz indirip oynayabilirsiniz. Kendi ofisinizde oturup güvenlik kontrolünü sağlıyor ve oldukça dikkatli olmanız gereken bir oyun türüdür.