MadOut2 BigCityOnline İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

MadOut2 BigCityOnline
MadOut2 BigCityOnline

MadOut2 BigCityOnline

Android MadOut2 BigCityOnline APK indir, açık dünya tabanlı oynanabilen çevirimiçi en fazla 100 oyuncunun oynadığı MadOut2 BigCityOnline yarış oyunudur. MadOut2 BigCityOnline bir yarış...

Android MadOut2 BigCityOnline APK indir, açık dünya tabanlı oynanabilen çevirimiçi en fazla 100 oyuncunun oynadığı MadOut2 BigCityOnline yarış oyunudur.

MadOut2 BigCityOnline bir yarış oyunu olup Türkiye ve dünyada milyonlarca kişi tarafından aktif olarak oynanmaktadır. Hızı ve heyecanı sevenlere hitap eden oyunun gerçekçi grafikleri oyunu daha heyecanlı hale getirmektedir.

MadOut2 BigCityOnline Yarış Oyunu

Cihazınızda yalnızca 100 MB yer kaplamakta olan MadOut2 BigCityOnline oyunu Android APK dosyasını indirerek kolaylıkla yükleyebilirsiniz. Sorunsuz bir oyun deneyimi için yüksek özellikli cihazlara ihtiyacınız bulunmaz. Cihazınızın 4.4 ve üzeri sürümlere sahip olması yeterlidir.

MadOut2 BigCityOnline oyunu yüklemek için hiçbir ücret ödemenize gerek yoktur. Tamamen ücretsiz şekilde MadOut2 BigCityOnline APK indirip oynayabilirsiniz. Ancak daha hızlı bir şekilde gelişmek isterseniz oyun içi alımlardan faydalanabilirsiniz.

MadOut2 BigCityOnline oyununu online olarak gerçek kişilerle oynamanız mümkündür. Online yarış oyununda bu sayede her seferinde yeni bir senaryo gelişir ve oyundan hiçbir zaman sıkılmazsınız. 100 kişinin aynı anda oynaması mümkündür.

Yaklaşık 10 kilometre karelik alanda oynanan oyunda 40’ın üzerinde oyun bulunmaktadır. Amacınız rakiplerinizi geçerken size verilen görevleri tamamlamaktır. Unutmamalısınız ki gerçek Rus arabalarını geliştirmek için size verilen görevleri tamamlayarak para kazanmanız gerekecektir. Kazandığınız paralarla aracınıza yeni parçalar alabilirsiniz.

MadOut2 BigCityOnline Android APK indir

Çevirimiçi oyun modunda 100 farklı gerçek oyuncunun bir araya geldiği MadOut2 BigCityOnline APK Android oyununu ücretsiz indirip online oynayabileceğiniz yarış oyunudur. Çılgın rus arabalarının bulunduğu ve birbirinden farklı oyun görevlerinin bulunduğu bir oyundur.