Sonic Dash – Endless Running İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Sonic Dash – Endless Running
Sonic Dash – Endless Running

Sonic Dash – Endless Running

Android Sonic Dash – Endless Running APK indir, 3D ortamlarda dünyanın en hızlı koşan kirpisi ile oynadığınız Sonic Dash – Endless Running ücretsiz...

Android Sonic Dash – Endless Running APK indir, 3D ortamlarda dünyanın en hızlı koşan kirpisi ile oynadığınız Sonic Dash – Endless Running ücretsiz indirip bu hızlı ve çılgın sonsuz koşu oyununu oynayın.

Sonic Dash – Endless Running, aksiyon oyunlarından birisi olup dünyanın çok sayıda ülkesinde ilgi görmektedir. Güne kısa bir mola verip stresinizi atmanızı sağlayacak olan oyun farklı yaş gruplarına ve ilgi alanlarına uyum sağlamaktadır.

Sonic Dash – Endless Running Oyunu

Sonic Dash – Endless Running Android APK oyununda amacınız mümkün olduğunca hızlı olmak ve bu esnada da önünüze çıkan ödülleri toplamaktır. Zorlu engelleri aşarak başarıya ulaşmanızı sağlayan oyunda ne kadar ileri gidebildiğinizi göstermelisiniz.

Karakterinizin sahip olduğu özel yetenekleri kullanarak hedefe daha kolay ulaşmanızı sağlamanız mümkündür. Sonic Dash – Endless Running oyununda ayrıca kazandığınız her seviye ile birlikte karakterinizi geliştirmeniz ve daha güçlü olmasını sağlamanız mümkündür.

Sonsuz koşu oyununda, yüksek görüntü kalitesi ve sahip olduğu ayrıntılarla ön plana çıkan Sonic Dash – Endless Running APK oyunda birden fazla karakter bulunmaktadır. Karakterlerden dilediğinizi seçerek oyuna katılmanız mümkündür. Ayrıca unutmamalısınız ki her karakterin farklı avantaj ve dezavantajları mevcuttur.

Sonic Dash en iyi koşucu olmak için çalışmanız gereken görevde çeşitli görevleri de tamamlamanız gerekecektir. Bu görevlerin bazıları günlükken bazıları daha uzun sürelidir. Tamamladığınız her görevle birlikte çeşitli ödüller kazanırsınız. Bu ödüller sayesinde karakterlerinizi daha kolay geliştirebilirsiniz.

Sonic Dash – Endless Running APK indir

Sonic karakteri bir kirpidir ve bu kirpi ile ne kadar hızlı koşabildiğiniz gösterin. Sonsuz koşu oyununda altınları toplayarak ilerliyor ve bu sayede para kazanarak karakterinizi geliştirebiliyorsunuz. Sonic Dash – Endless Running  APK android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip oynayabilirsiniz.